شانگهای آخر قرنطینه را لغو خواهد کرد؟

شانگهای آخر قرنطینه را لغو خواهد کرد؟ خراسان رضوی شانگهای روز جمعه نخستین موارد جدید بیماری کووید ۱۹ در خارج از مناطق قرنطینه را طی پنج روز اعلام نمود که سبب محدودیت های سخت تر و آزمایش های گسترده در یک منطقه شد اما برنامه هایی برای آخر دادن به قرنطینه طولانی مدت در سطح شهر در تاریخ اول ژوئن هم منتشر گردید.

به نقل از رویترز، سه مورد جدید در یک خانواده در منطقه کینگپو پیدا شد و مقامات گفتند همه آنها سه دوز واکسن را تزریق کرده بودند و عفونت آنان طی آزمایش های منظم کشف شد.

طبق گفته مسؤلان این سه نفر در ۱۴ روز گذشته شهر منطقه خویش را ترک نکرده بودند اما حداقل به چهار مکان همچون سوپرمارکت رفته بودند. به همین جهت بیشتر از ۲۰۰ هزار نفر در این منطقه باردیگر آزمایش شده بودند و همه نتایج منفی بود.

ژانگ یان در کینگپو و در یک کنفرانس خبری آنلاین اظهار داشت: منطقه ما اقدامات دقیق پیشگیری و کنترل را دنبال خواهد نمود و در اسرع وقت به پاکسازی پویا دست خواهد یافت.

سایر مقامات هم گفتند مراحل بازگشایی تدریجی شانگهای در حال انجام می باشد و پارک های حومه شهر از یکشنبه فعال می شود. در صورت داشتن شرایط خاص پارک های دیگر می تواند از ژوئن فعال شود اما امکانات تفریحی در پارک ها تعطیل می ماند.

شانگهای در ایام اخیر به افراد بیشتری اجازه داده خانه های خویش را ترک کنند و خیلی از مجتمع های مسکونی تعداد محدودی مجوز برای پیاده روی کوتاه یا رفتن به سوپرمارکت را صادر می کنند. با این وجود اغلب مردم در خانه ماندند و برای خرید و جیره دولتی خود به برنامه های تحویل کالا تکیه کردند.

تعطیلی حدودا کامل شانگهای و اقدامات سختگیرانه در سایر شهرها نتیجه یک سیاست ملی «کووید صفر» برای آخر دادن به همه شیوع ها برخلاف از سرگیری زندگی عادی در بقیه جهان بمحض وقوع است.

پکن که ۲۲ میلیون نفر در آن زندگی می کنند، ۶۲ مورد ابتلای جدید به کووید را برای ۱۹ مه گزارش کرده که نسبت به روز گذشته ۵۵ مورد افزایش داشته است. پایتخت چین از اواخر آوریل با وجود محدودیت های قابل توجه در رفت وآمد برای آخر دادن به شیوع بیماری کوشیده است.

1401/02/31
تگهای خبر: بیماری