در گزارش بیمارستان دی مطرح شد؛

جزییات نتایج بررسی نمونه های آبله میمون در کشور

جزییات نتایج بررسی نمونه های آبله میمون در کشور رییس اداره بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، درباره بررسی نمونه های آزمایشگاهی موارد آبله میمون در کشور، توضیحاتی ارائه داد.

بهزاد امیری، در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تا کنون هیچ مورد محتمل و قطعی ابتلاء به آبله میمون در کشور نداشته ایم. وی با تفکیک موارد مشکوک، محتمل و قطعی، اضافه کرد: هر آنچه تا حالا تحت بررسی آزمایشگاهی قرار گرفته است، منفی بوده است و هیچ نوع مورد مشکوک به آبله میمون در کشور نداشته ایم. امیری در واکنش به خبر روز گذشته در خصوص شناسایی ۶ بیمار مشکوک به آبله میمون و آزمایش ۵ مورد از این افراد، اظهار داشت: این موارد بعنوان افراد مشکوک تلقی نمی شوند. زیرا، زمانی از اصطلاح مشکوک استفاده می نماییم که علایم بیماری همراه با تماس با فرد مبتلا را داشته باشد که در مورد این افراد، چنین موضوعی صدق نمی کرد. وی با عنوان این مطلب که بررسی نمونه های آزمایشگاهی از سراسر کشور به انستیتو پاستور ارسال می شود، اضافه کرد: وجود تب و بثورات پوستی به تنهایی نمی تواند مشکوک به آبله میمون باشد. امیری با تکیه بر این مساله که نباید مردم را نگران کرد، اظهار داشت: تا حالا مورد محتمل و قطعی ابتلاء به آبله میمون در کشور نداشته ایم.

1401/03/09
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , مدیریت , وزارت بهداشت