امام جمعه بسطام خواستار شد؛

تخلف برخی پزشکان پیگیری شود

تخلف برخی پزشکان پیگیری شود به گزارش بیمارستان دی امام جمعه بسطام خواهان پیگیری تخلفات برخی پزشکان شد و اظهار داشت: مطالبه پول نقد برای فرار از مالیات موضوعی است که متاسفانه در بعضی مطب ها به وضوح دیده می شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، حجت الاسلام سید علی رضوی نسب در خطبه های این هفته نماز جمعه به میزبانی آستان مقدس سید ابوالقاسم (ع) شهر بسطام با اشاره به روز شهرداری ها و دهیاری ها و هفته مالیات، بیان کرد: از مردم می خواهیم مالیات و عوارض خودرا بموقع پرداخت کنند برای اینکه شهرها و روستاها از محل همین درآمدها رشد خواهدنمود و پرداخت آن برای خدمت رسانی به خود مردم واجب است.
وی اضافه کرد: شنیده می شود برخی از پزشکان با بهانه این که دستگاه کارت خوان در مطب موجود نیست بیمار را ملزم به پرداخت وجه نقد می کنند و این کار برای نپرداختن مالیات است پس باید مسئولان امر با خاطیان برخورد کنند.
امام جمعه بسطام با اشاره به بیست و یکم تیرماه سالروز قیام مردم مشهد مقابل کشف حجاب به عنوان روز عفاف و حجاب نامگذاری شده است گفت: در این روز دژخیمان رضاخان، مردم معترض به کشف حجاب را در مسجد گوهرشاد به خاک و خون کشیدند.
رضوی نسب با اعلان اینکه متأسفانه بی حجابی و بدحجابی در شهرها و ادارات زیاد شده است و مسئولان در ارگان ها باید با این ضدارزش برخورد کنند، بیان کرد: گلایه از اداره میراث فرهنگی نیز وجود دارد برای اینکه حجاب اسلامی باید در صحن مطهر امامزاده محمد (ع) رعایت شود و همه بانوان از هر جایی برای بازدید به آستان مقدس وارد می شوند ملزم به احترام به قانون هستند.
وی در دیگر بخش سخنان خود با اعلان اینکه امروز روز «ترویه» است، اشاره کرد: روز هشتم ذی الحجه که به شب می رسد، حجّاج، با نیت حج تمتع، مُحرِم می شوند و از مکه به سمت منا می روند و شب را در آن مکان بیتوته کرده و بامداد عرفه به طرف عرفات می روند و در منا تا روز عید قربان توقف می کنند. و از ظهر تا غروب به دعا و تضرع به درگاه خدا می پردازند.
امام جمعه بسطام با اعلان اینکه روز عرفه هم روز نهم ذی الحجه همچون مناسبت های مهم مسلمانان شمرده می شود، اضافه کرد: در این روز حجاج در محل کوه عرفه از سپیده دم تا طلوع بامداد روز بعد در این محل می مانند. و به ادای نماز ظهر و عصر پرداخته و سپس خطبه روز عرفه در مسجد نمره خوانده می شود.

1401/04/20
تگهای خبر: امداد , پزشك , خدمت رسانی , دستگاه