وزیر بهداشت تشریح كرد؛

مصوبه هیئت دولت برای پرداخت هزینه های درمان ناباروری وبیمه مادران

مصوبه هیئت دولت برای پرداخت هزینه های درمان ناباروری وبیمه مادران به گزارش بیمارستان دی، وزیر بهداشت مصوبه جدید هیئت دولت برای پرداخت ۹۰ تا ۷۰ درصد هزینه های درمان ناباروری و بیمه مادر و فرزند را شرح داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، بهرام عین اللهی عصر امروز پنجشنبه در حاشیه سفر به لرستان در جمع خبرنگاران ضمن اشاره به این که یکی از اهداف دولت تقویت بیمه است، عنوان کرد: گام اول که برداشته شد این بود که ۶ میلیون نفر را زیر پوشش قرار دادیم.
وی خاطرنشان کرد: تقریبا بیمه همگانی در کشور دارد محقق می شود و البته این مقدمه طرح دارویاری بود.
وزیر بهداشت با اشاره به اینکه جوانی جمعیت اهمیت ویژه ای دارد، خاطرنشان کرد: در ارتباط با درمان ناباروری، روز گذشته در هیئت دولت مصوبه ای داشتیم.
عین اللهی اضافه کرد: برپایه این مصوبه به کسانی که بتوانند درمان ناباروری را در مراکز دولتی انجام دهند تا ۹۰ درصد هزینه ها داده می شود و به کسانی که در مراکز خصوصی درمان را انجام دهند تا ۷۰ درصد هزینه برپایه تعرفه بیمه سلامت داده می شود.
وی با تکیه بر این که همینطور خانمهایی که آبستن می شوند زیر پوشش بیمه سلامت قرار می گیرند و تا دو سال پس از تولد فرزند هم از خدمات مجانی بیمه می توانند استفاده نمایند و فرزند آنان هم تا ۵ سال زیر پوشش بیمه است؛ خاطرنشان کرد: این امتیازهایی است که در جهت تحقق جوانی جمعیت در نظر گرفته شده است.

1401/05/29
تگهای خبر: بهداشت , بیمه , خدمات , دارو