معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی بابل:

یک فرد مبتلا به علایم آبله میمون در بابل شناسایی شد

یک فرد مبتلا به علایم آبله میمون در بابل شناسایی شد به گزارش بیمارستان دی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل از شناسایی یک فرد مبتلا به آبله میمون در شهرستان اطلاع داد و اظهار داشت: نمونه گیری برای تشخیص دقیق بیماری در حال انجام می باشد.

حسین جلالی در گفتگو با خبرنگار مهر از شناسایی یک فرد مبتلا به آبله میمونی در شهرستان اطلاع داد وگفت: همکاران ما در مرکز بهداشت بابل درحال انجام آزمایش های لازم از این فرد که حالا بستری است، هستند. وی با عنوان این که فرد مورد نیاز پس از ۲۴ ساعت شناسایی شد، اضافه کرد: متخصصان پوست و عفونی درحال بررسی مبحث هستند تا با نمونه گیری نتیجه گیری اعلام گردد. وی با اظهار این که بیماری آبله میمونی همانند کرونا نیست که قابلیت انتشار سریع را داشته باشد، از مردم خواست تا نگرانی در این حوزه نداشته باشند چونکه متخصصان درحال بررسی دقیق و کارشناسی بیماری هستند.

1401/06/02
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , پزشك , پزشكی