تایید استفاده اضطراری واکسن استنشاقی کرونا در چین

تایید استفاده اضطراری واکسن استنشاقی کرونا در چین بیمارستان دی: مجوز استفاده اضطراری واکسن استنشاقی کووید-۱۹ در چین صادر شد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، شرکت داروسازی کن سینوبیو (CanSino Biologics) امروز (یکشنبه) اعلام نمود: واکسن کووید-۱۹ که اخیرا ساخته شده بعنوان واکسن یادآور مورد تایید تنظیم کنندگان دارویی کشور قرار گرفته است.
مدیران این شرکت دارویی اعلام نمودند که نسخه استنشاقی واکسن ناقل آدنوویروس کووید-۱۹ توانست از اداره ملی تجهیزات پزشکی این کشور مجوز بگیرد.
طبق اعلام شرکت داروسازی کن سینوبیو، اگر این واکسن توسط سازمان های دولتی خریداری و استفاده شود، این تایید تأثیر مثبتی بر عملکرد شرکت خواهد داشت.
هر چند مقامات این شرکت داروسازی اعلام کردند: با تایید این واکسن استنشاقی آنها در رقابت با دیگر واکسن هایی قرار خواهند گرفت که تایید دولت را بدست آورده یا در مراحل آزمایشگاهی قرار دارند.
شرکت داروسازی کن سینو همینطور اعلام نمود: معلوم نیست چه زمانی این واکسن به بازار عرضه میشود چونکه هنوز لازم است مجوزهای دیگر دریافت شود. علاوه بر این، در صورتی که فروش این واکسن به وضعیت شیوع بیماری در داخل و خارج از کشور و همینطور نرخ واکسیناسیون در چین بستگی دارد.
به گزارش خبرگزاری رویترز، چین مجدد با افزایش موارد جدید مبتلا شدن به بیماری مواجه می باشد. روز گذشته (شنبه) در بعضی از مناطق شهر شنژن محدودیت های کرونایی اعمال شده و روز پنج شنبه قرنطینه کرونایی برای ۲۱ میلیون نفر از ساکنان شهر چنگدو اعمال شد.

1401/06/14
تگهای خبر: بیماری , پزشك , پزشكی , دارو