مدیركل امور دارویی سازمان غذا و دارو تاكید كرد؛

داروی بیماران SMA بعد از مطالعه اثربخشی تأمین می شود

داروی بیماران SMA بعد از مطالعه اثربخشی تأمین می شود به گزارش بیمارستان دی، مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو، بر ضرورت انجام مطالعه برای ارزیابی اثربخشی داروی بیماران SMA تاکید نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، حسین شمالی، ضمن اشاره به دستور رئیس جمهور در خصوص واردات داروی بیماران SMA و بررسی اثربخشی آن، اظهار نمود: این دارو به صورت آزمایشی وارد کشور شده و باید اثربخشی آن مورد ارزیابی قرار گیرد. وی ادامه داد: معاونت تحقیقات وزارت بهداشت چارچوب مطالعه را طراحی و سپس اثربخشی آن به صورت علمی مورد بررسی قرار خواهد گرفت. شمالی تصریح کرد: هم اکنون سازمان غذا و دارو، "اسپینرازا" و "رسیدیپلام" تأمین شده را وارد فاز مطالعاتی کرده و به صورت هدفمند برای سنجش میزان اثربخشی در اختیار معاونت درمان قرار داده است؛ ازاین رو در صورت حصول نتایج مطلوب اثربخشی، این داروها به صورت پایدار تأمین و در دسترس بیماران خواهد بود.

1401/06/16
تگهای خبر: بهداشت , دارو , درمان , سازمان غذا و دارو