الگوی جدید گروه ۵ برای ایجاد شبکه سلامت منطقه

الگوی جدید گروه ۵ برای ایجاد شبکه سلامت منطقه به گزارش بیمارستان دی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر ایجاد شبکه سلامت در منطقه اصرار کرد و اظهار داشت: منطقه، نیازمند الگویی جدید از شبکه سلامت است و گروه 5 می تواند به ایجاد این شبکه کمک نماید.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، بهرام عین اللهی با بیان این مطلب در اختتامیه اجلاس نمایندگان ارشد گروه ۵ در زمینه بهداشت در تهران، اضافه کرد: هدف ما از برگزاری این جلسه ارتقای سلامت منطقه است و برای رسیدن به این هدف باید خدمات بهداشتی قوی تری به مردم منطقه ارائه شود.
وی اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی چند ماه پیش تقویت نظام شبکه بهداشت ایران را از تکالیف دولت تعیین کردند که ارتقا و تقویت شبکه سلامت در منطقه به تحقق این هدف کمک می نماید. شبکه بهداشتی چهار کشور منطقه باید با هم ارتباط داشته باشند تا الگویی نو از ارتقای سلامت برای مدیریت بیماریها در منطقه ایجاد شود.
وزیر بهداشت با اشاره به اینکه خدمت به مردم در آیین اسلام عبادت شمرده می شود و تامین سلامت مردم از بالاترین این خدمت هاست، گفت: ما آن عده از کادر شریف سلامت خودرا که در راه مبارزه با کرونا جان باختند، شهید سلامت می دانیم که نشان دهنده جایگاه و منزلت ایثار و مجاهدت آن بزرگواران است.
عین اللهی با اشاره به اینکه کار نظام مند برکات فراوانی دارد، اظهار داشت: گروه ۵ در راستای کار نظام مند و مشارکت همگانی کشورهای منطقه در سلامت تشکیل شده است و آنچه ما را به هم پیوند می دهد تاریخ، هویت و پشتوانه فرهنگی و تمدنی مشترک است.
وی افزود: گروه ۵ در بحران های منطقه نباید فقط ابراز همدردی کند، بلکه باید بصورت عملیاتی و میدانی و برای مهار بحران وارد عمل شود که در این راه توجه به عوامل اجتماعی موثر بر سلامت (SDH) نقش مهمی دارد.
وزیر بهداشت اشاره کرد: کرونا نشان داد که سلامت در کشورها نقش بنیادین دارد. بدین سبب از دولت های منطقه انتظار می رود تا از نظام های سلامت حمایت حداکثری کرده و در سیاستگذاری های کلان، نقش سرنوشت ساز سلامت را در نظر بگیرند.
عین اللهی اشاره کرد: جمهوری اسلامی ایران بعد از کرونا مبادرت به تشکیل ستاد ملی کرونا کرد که نمایندگان تمام دستگاه های در رابطه با سلامت در این ستاد عضویت دارند. همین طور شورای عالی سلامت با ریاست رئیس جمهور محترم در زمینه تصمیمات کلان سلامت فعال است و برنامه ریزی می کند.
وی اضافه کرد: از شما نمایندگان کشورهای همسایه که برای جلسات کارشناسی وقت زیادی گذاشتید، تشکر می کنم و از شما می خواهم که گزارش، نتایج این جلسه و بیانیه پایانی آنرا به هیات دولت و مقامات عالی کشورهای خود اعلام کنید تا در تصمیم سازی سلامت در منطقه موثر واقع شود.
وزیر بهداشت اشاره کرد: دبیرخانه گروه ۵ در ایران فعال تر از گذشته به کار خود ادامه خواهد داد و بصورت تمام وقت پاسخگوی اعضا خواهد بود. به ویژه با وسایل ارتباط جمعی که امروزه وجود دارد، انتظار داریم ارتباطات گروه قوی تر و سریع تر از گذشته باشد.
به گزارش وبدا، عین اللهی در آخر سخنانش دبیرخانه گروه ۵ در ایران را ملزم کرد برنامه و تقویم زمان بندی شده مشخصی را به اعضا برای ادامه کارهای گروه ۵ اعلام نماید.

1401/06/17
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیماری , پزشك