وزیر بهداشت:

مهم ترین مسئله در وضعیت امروز امیدوار کردن نسل جوان است

مهم ترین مسئله در وضعیت امروز امیدوار کردن نسل جوان است به گزارش بیمارستان دی، خراسان رضوی وزیر بهداشت اظهار داشت: مهم ترین مسئله در وضعیت امروز امیدوار کردن نسل جوان است و رهبری نیز بر این مساله تاکید دارند.

بهرام عین الهی امروز۱۷ شهریورماه، در مراسم تقدیر از اساتید برتر نخستین دوره آموزشی «همراه با حکیمان» که در مجتمع شهدای سلامت مشهد برگزار شد، در جمع اساتید علوم پزشکی اظهار داشت: جلسات اختتامیه ناراحت کننده است که امیدواریم این اختتامیه اختتام نداشته و به عنوان افتتاحیه باشد.
وی افزود: خداوند را شاکر هستیم که ما را در بالاترین مقام یعنی در مقام استادی قرار داده است، اما شکر کردن خدا همراه با عمل بزرگ ترین شکرگزاری است. وظیفه ما در مقام استادی تربیت نیروهای متخصص متعهد و متدین است، تا آینده انقلاب اسلامی تضمین شود.
عین الهی اشاره کرد: عقبه ما خون هزاران شهید و افراد بزرگ است و ما در مقابل آن مسئول هستیم، تا قطار انقلاب را جلو ببریم و بر آرمان های شهدا پایبند باشیم و امانت های الهی را به بهترین شیوه به کار ببریم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با اعلان اینکه علاوه بر کسب تخصص باید برای معرفت افزایی نیز تلاش نماییم، عنوان کرد: با اهمیت ترین مسئله در وضعیت امروز امیدوار کردن نسل جوان است و مقام معظم رهبری نیز بر امیدوار کردن تاکید دارند.
وی اضافه کرد: در سال ۸۴ مقام معظم رهبری افق مرجعیت علمی را تبیین کردند و در این حرکت به سمت افق مورد نظر، با اهمیت ترین مؤلفه، اساتید هستند. پس در این جهت نقش اصلی برای رسیدن به مرجعیت علمی را اساتید برعهده دارند و از سویی با اهمیت ترین وظیفه استاد شاگرد پروری است.
عین الهی عنوان کرد: استاد را به دانشجوی او می شناسند، وقتی ما استاد می شویم، باید وظایفی که داریم را به خوبی انجام دهیم و نخستین وظیفه ما آموزش است از طرفی امروز آموزش تحول عظیمی پیدا کرده است، پس باید بر مبانی، مواد، روش ها و تکنولوژی های آموزش مسلط باشیم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اشاره کرد: بحث دانش پژوهی نقش دوم اساتید است و امروز نیاز داریم در بحث های دانش بنیان باتوجه به نیاز کشور حرکت نماییم. همین طور پژوهش باید بر طبق نیاز کشور باشد و نه فقط به مقاله ختم شود. همین طور باید به این نکته اشاره نمود که مسلط بودن اساتید به علم روز از اهمیت بالایی برخوردارست.
وی با اعلان اینکه مطالعه و به روز بودن از اهمیت به سزایی برخوردار است، بیان کرد: اساتید باید احساس کنند دانشجو فرزند آنهاست، تا بتوانند آن اثرگذاری تربیتی و علاوه بر تدریس، علم نقش هدایت گری را برای دانشجو داشته باشند.
عین اللهی افزود: یکی از اشکالات امروز ما قطع ارتباط بین استاد و دانشجو است، پس درباب رابطه استاد و شاگرد، حوزه های علمیه را می توانیم برای خود الگو قرار دهیم و رابطه استاد و دانشجو را به یک رابطه والد و فرزندی تبدیل نماییم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: ایجاد روحیه شاد در کلاس درس نیز از دیگر موارد مهمست که در حقیقت یک هنر برای استاد شمرده می شود.
وی افزود: خوداتکایی و ایمان به خود نیز از شاخصه های مهم برای یک استاد است، پس تا آن «ما می توانیم» را نتوانیم به دانشجو انتقال دهیم، آن برجسته کردن ارزش های معنوی ممکن نخواهد بود و کلیدی ترین جمله ما بحث اعتماد به نفس است، پس تا اعتماد به نفس نباشد، ایجاد تبلور در علم و دانش ممکن نیست.
عین اللهی ضمن تشکر از دست اندرکاران برگزاری این دوره آموزشی اضافه کرد: ما برای خانواده ها اهمیت خاصی قائل هستیم، پس در این دوره که با حضور ۱۰۰۰ نفر برگزار شد، خانواده ها نیز حضور بهم رساندند.
وی اشاره کرد: با توجه به این که فرصتی برای ارائه گزارش یک ساله وزارت بهداشت نیست، اما یک نکته مهم در این خصوص باید گفت و آن این که بدون شک ما قوی ترین حوزه سلامت در منطقه هستیم. جمهوری اسلامی ایران در سایه انقلاب و تلاش عزیزان و به برکت خون شهدا توانسته به جایگاه عالی برسد و هم اکنون در دیپلماسی سلامت جایگاه بالایی داریم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عنوان کرد: امیدوار هستیم با تلاش اساتید دانشگاه های علوم پزشکی، بتوانیم خدمات بهتری به همه مردم ارائه دهیم. در مقوله کرونا جزو کشورهای برتر در کنترل این بیماری هستیم که این مساله در سایه تلاش دانشمندان ایرانی انجام شده و امید است این راه ادامه یابد و با تلاش شما اساتید اقدامات بهتری در زمینه سلامت انجام دهیم.

1401/06/17
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیماری , پزشك