تایید انتخاب رؤسای 7 دانشگاه علوم پزشکی

تایید انتخاب رؤسای 7 دانشگاه علوم پزشکی به گزارش بیمارستان دی، دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی خبر داد: در جلسه 49 کمیته تعیین رؤسای دانشگاه ها، حکم هفت نفر از روسای دانشگاه های علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی کشور به تایید شورایعالی انقلاب فرهنگی رسید.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، در جلسه ۴۹ کمیته تعیین روسای دانشگاه ها با حضور آقایان دکتر عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر عین الهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، حجت الاسلام والمسلمین رستمی رییس نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه ها و دکتر محمدرضا مخبر دزفولی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، هفت نفر از روسای دانشگاه های علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی تأیید انتخاب شدند.

دکتر سعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در حاشیه این جلسه از تایید انتخاب هفت نفر از روسای دانشگاه های علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی کشور آگاهی داد.
به گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر عاملی ضمن آرزوی موفقیت برای افراد انتخاب شده اشاره کرد: بر این اساس "دکتر جاسم محمدی" به عنوان رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی ایلام، "دکتر مهدی احمدی نژاد" به عنوان رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی کرمان، "دکتر فریدون عبدالملکی" به عنوان رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی کردستان، "دکتر کورش ساکی" به عنوان رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی کاشان، "دکتر حسن ملکی زاده" به عنوان رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی بوشهر، "دکتر سیدسعید موسوی میرزایی" به عنوان رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی بیرجند و "دکتر علی اصغر خیرخواه وکیل آباد" به عنوان رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی جیرفت انتخاب شدند.

1401/06/21
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , پزشك , پزشكی