رئیس دانشگاه علوم پزشكی شاهرود:

بخش بازتوانی قلب و ریه شاهرود

بخش بازتوانی قلب و ریه شاهرود به گزارش بیمارستان دی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با اشاره به اینکه بخش بازتوانی قلب و ریه شهرستان به راه افتاده است، اظهار داشت: تلاش داریم تا آخر سال مرکز جامع قلب هم افتتاح شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، حسین شیبانی ظهر چهارشنبه در نشست شورای اداری شهرستان شاهرود به میزبانی سالن اجتماعات البرز شرقی با اشاره به اینکه اقدامات خوبی در حوزه تحقیق و پژوهش در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود انجام شده است، ابراز کرد: دو کوهورت در دانشگاه در دست اجرا است که یکی از آنها کوهورت چشم است که وارد ۱۵ سالگی شده و دیگری کوهورت سلامت کارمندان است که برای سازمان بهداشت جهانی و وزارت بهداشت بسیار حیاتی و مهم می باشد چونکه سبب برنامه ریزی در این عرصه ها می شود.
وی با اشاره به اینکه راه اندازی بخش جراحی قلب یکی از موفقیت های حوزه درمانی در دولت می باشد که خوشبختانه در شاهرود اتفاق افتاد، اظهار داشت: بخش باز توانی قلب و ریه که معمولا در بیمارستان های فوق تخصصی وجود دارد هم با کمک یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومانی خیران شهرستان شاهرود در مرکز قلب به راه افتاده است همینطور ام آر آنژیو گرافی که روز گذشته اولین عمل آن هم انجام شد، در زمره دیگر اقدامات درمانی شهرستان شاهرود طی ماه های اخیر بوده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با اشاره به اینکه بیمارستان میامی هم در دستور کار قرار دارد و بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی برای آن تهیه شده است، بیان نمود: این بیمارستان طی یک ماه آینده قابل افتتاح خواهد بود همینطور شش میلیارد تومان برای بخش های جدید بیمارستان امام حسین (ع) مانند ید درمانی، اسکوپی و … در نظر گرفته شده است.
شیبانی با اشاره به اینکه در مسافرت رئیس جمهور به استان سمنان ۲۰۰ میلیارد تومان به کارهای عمرانی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود داده شد، اظهار داشت: به جز ۹۰ میلیون تومان، مابقی این اعتبارات جذب شده و مشکلی در این ارتباط وجود ندارد. از طرفی در زیرمجموعه های دانشگاه علوم پزشکی شاهرود پنج مرکز تحقیقاتی هم مشغول به فعالیت هستند.
وی با اشاره به اینکه در یک سال گذشته هفت اختراع در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود به ثبت رسید که برخی شأن در المپیادهای جهانی رتبه های اول و دوم را آوردند، اظهار داشت: پیگیر ایجاد دانشکده های تکنولوژی های جدید و دندان پزشکی هستیم که در این ارتباط رایزنی هایی صورت گرفته است همینطور مجوز رشته کارشناسی فوریت های پزشکی که در دانشگاه های محدودی وجود دارد، دریافت شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با اشاره به اینکه این دانشگاه توانسته دو خوابگاه را هم راه اندازی کند، بیان نمود: یک مرکز اورژانس، یک مرکز جامع سلامت و یک پایگاه بهداشتی در ماه ها اخیر افتتاح شده است همینطور از آنجائیکه علت اصلی مرگ و میر هم اکنون، بیماری های قبلی، تصادفات و سرطان ها است، هدف گذاری ما ایجاد یک مرکز قلب کامل در شهرستان شاهرود است که تا آخر سال این مورد محقق می شود.
شیبانی با اشاره به اینکه با عنایت به تصادفات جاده ای، مرکز ترومای شهرستان شاهرود هم بزودی فعال می شود، بیان نمود: ارتقای خدمت رسانی درمانی به مردم شهرستان های شاهرود و میامی، محور اقدامات دانشگاه خواهد بود.

1401/06/22
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری , پزشك