اروپا واکسن دوظرفیتی امیکرون را تایید کرد

اروپا واکسن دوظرفیتی امیکرون را تایید کرد بیمارستان دی: کمیسیون اتحادیه اروپا استفاده از دز یادآور واکسن کرونا برای مقابله با سویه های امیکرون را که تا مدتی پیش تحت بررسی داشت، تایید نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، آژانس دارویی اتحادیه اروپا اعلام نمود: دز یادآور واکسن "بیوان تک"، ایمنی موثری در مقابل سویه امیکرون و زیرسویه های آن نیز به وجود می آورد.
خبرگزاری های آلمان گزارش کردند که کشورهای اتحادیه اروپا حالا می توانند از این دز یادآور بهره گیرند و کمیسیون اتحادیه اروپا واکسن "دو ظرفیتی" تولید شده توسط شرکت های دارویی بیوان تک/فایزر را تایید کرده است.
بررسی واکسن های دو ظرفیتی اُمیکرون در اتحادیه اروپا این واکسن برای محافظت در مقابل ویروس کرونا، سویه امیکرون (Omicron) و دو زیرشاخه BA.4 وBA.5 این ویروس طراحی شده است.
بنابر گزارش دویچه وله، آژانس دارویی اتحادیه اروپا (EMA) قبل تر تایید این واکسن را به اتحادیه اروپا سفارش کرده بود. بگفته این سازمان، واکسن جدید ایمنی موثری را به وجود می آورد و انتظار می رود که این واکسن به اندازه نسخه اصلی بی خطر باشد.

1401/06/24
تگهای خبر: دارو