در گفت وگو با بیمارستان دی اعلام شد

پوشش ۹۰درصدی درمان سرپایی معتادان بی بضاعت

پوشش ۹۰درصدی درمان سرپایی معتادان بی بضاعت به گزارش بیمارستان دی، سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان تهران، شرایط برقراری پوشش ۹۰درصدی بیمه درمان سرپایی اعتیاد را شرح داد.

دکتر علیرضا نمازی در گفتگو با ایسنا، در رابطه با روند پرداخت های بیمه برای درمان اعتیاد در استان تهران، اظهار داشت: مدت زیادی است که بیمه سلامت به این مورد ورود کرده است و منابع آنرا که سازمان بیمه سلامت می گیرد، برای تمام بیمه ها پوشش می دهد. بر مبنای مصوبه هیئت دولت، بیمه ها خدماتی را در این حوزه پوشش می دهند که سرپایی باشد که شامل سم زدایی، درمان نگهدارنده، مداخلات روان درمانی گروهی و فردی و... است.
وی ادامه داد: از سال قبل مبحث داروهای درمان اعتیاد مجزا شده است؛ چونکه تعرفه دارو و خدمات متفاوت می باشد و برای کاهش پرداخت از جیب مردم این اقدام صورت گرفته است.
او تصریح کرد: در خدمات سرپایی درمان اعتیاد، سهم بیمه ۷۰ درصد است و حتی برای افراد بی بضاعت هم بیمه درمان اعتیاد تا ۹۰ درصد قابل پوشش است ولی مرجع این که این فرد بی بضاعت شناخته شود، معرفی نامه سازمان بهزیستی است تا با پوشش ۹۰ درصدی خدمت دریافت نمایند.
سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان تهران در خاتمه، اظهار نمود: تنها مشکل اینست که علیرغم اینکه تعداد مراکز ترک اعتیاد بالا است، اما برای بستن قرارداد اقدام نمی کنند. در حال حاضر ۳۶ مرکز طرف قرارداد ما هستند که اسناد را ارسال کرده اند و پرداخت های ما هم بموقع است.

1401/06/26
تگهای خبر: بیمه , خدمات , دارو , درمان