معاون بهداشت دانشكده علوم پزشكی بهبهان خبرداد؛

آمادگی برای مقابله با بیماری وبا در بهبهان

آمادگی برای مقابله با بیماری وبا در بهبهان بیمارستان دی: به گزارش بیمارستان دی، معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی بهبهان بر ضرورت ایجاد آمادگی لازم برای مقابله با بیماری وبا در این شهرستان به علت شناسایی یک بیمار مبتلا تاکید نمود.

امیرحسین روزبه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار نمود: با عنایت به مبحث پیش آمده شناسایی یک بیمار مبتلا به بیماری وبا، نظارت پیوسته و دقیق بر کلرزنی آب مناطق شهری و روستایی و همینطور نمونه برداری های منظم از آب و سبزیجات و ثبت و تحلیل اطلاعات آن، بسیار ضروری می باشد. وی ادامه داد: با عنایت به شناسایی موارد مثبت قطعی بیماری وبا در فصل گرما در شهرستان، ضروریست که هماهنگی های لازم برای بر تشدید نظارت بر بیماری های التور در سیستم بهداشتی درمانی و هماهنگی های برون بخشی در جهت پیشگیری و کنترل این بیماری با سرعت و دقت لازم صورت گیرد. معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی بهبهان بیان نمود: ما آمادگی کامل برای مقابله با هر نوع بیماری را داشته و در این رابطه ارزیابی لازم انجام شده و موارد پیشگیری مورد بررسی قرار گرفته است. وی اظهار داشت: در فصل تابستان شاهد افزایش مسافرت ها، افزایش مصرف غذا در بیرون از منزل و استفاده از غذاهای آماده طبخ هستیم که همین مساله منجر به افزایش ابتلاء به بیماری های منتقله از آب و غذا می شود. روزبه خاطرنشان کرد: علایم و نشانه های بالینی در اکثر بیماری های منتقله از غذا شامل اسهال، تهوع، استفراغ و دردهای شکمی بوده و در بعضی موارد امکان دارد با اسهال خونی و تظاهرات عصبی هم بروز کند. وی افزود: برای جلوگیری از ابتلاء به بیماری های منتقله از آب و غذا لازم است دست های خویش را پیش از تهیه غذا و یا هنگام سرو و مصرف غذا و همینطور بعد از هر بار اجابت مزاج و استفاده از توالت های بهداشتی شستشو دهیم و مصرف آب سالم و بهداشتی و عدم مصرف آب های ناسالم برای آشامیدن، ضروری می باشد.

1401/06/27
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , پزشك , پزشكی