رئیس جامعه پزشكان متخصص داخلی ایران عنوان كرد؛

پزشک نماها سلامت مردم را تهدید می کنند

پزشک نماها سلامت مردم را تهدید می کنند به گزارش بیمارستان دی، رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، جریمه ۵ میلیونی دخالت افراد غیرمجاز در امور درمانی را ناکافی دانست.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، ایرج خسرونیا، با اشاره به اینکه در سالهای اخیر افراد سودجود با سوءاستفاده ه از عقاید مذهبی و احساسات مردم آنها را گول زده و در امور درمانی و پزشکی بیماران مداخله می کنند، اظهار داشت: باید مجازات های سنگینی برای مداخله افراد فاقد صلاحیت در امور پزشکی و درمانی در نظر گرفته شود و مردم هم از پزشک بودن فردی که می خواهند امور درمانی خویش را به او بسپارند؛ اطمینان حاصل نمایند تا گرفتار افراد شیاد و سودجو نشوند که با سلامت مردم بازی می کنند. وی خاطرنشان کرد: متأسفانه مجازات حبس از قانون مداخله در امور پزشکی حذف و تبدیل به ۵ میلیون جریمه نقدی شد که بازدارنده نبودن این قانون سبب شده امروزه تخلفاتی در حوزه پزشکی انجام و جولان افراد پزشک نما بیشتر شود. خسرونیا ضمن اشاره به این که افراد پزشک نما در حوزه های مختلف پزشکی مداخله نموده و سلامت مردم را به خطر می اندازند؛ تصریح کرد: پزشک نماها بدون مدرک تحصیلی و تخصص مبادرت به تشخیص و طبابت بیماران نموده و عوارض جبران ناپذیری را به سلامت مردم وارد می کنند که باید مجازات های بازدارنده برای این افراد در نظر گرفته شود. متأسفانه امروزه تبلیغات بسیار زیاد است و مردم باید از صحت تبلیغات اطمینان داشته باشند و پیش از انجام امور پزشکی و درمانی از صحت اطلاعات حرفه ای شخصی که بعنوان پزشک به او رجوع می کنند؛ مطمئن شوند.

1401/06/30
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , تحصیل , درمان