دبیر علمی همایش كشوری قلب كودكان ایران مطرح كرد؛

بالاترین آمار پیوند قلب دنیا را در دوران کرونا داشته ایم

بالاترین آمار پیوند قلب دنیا را در دوران کرونا داشته ایم به گزارش بیمارستان دی، دبیر علمی نهمین همایش کشوری قلب کودکان ایران اظهار داشت: بیمارستان قلب شهید رجایی، بالاترین آمار پیوند قلب دنیا را در دوران کرونا داشته است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمد دلیلی، با اشاره به برگزاری نهمین همایش کشوری قلب کودکان ایران در بیمارستان قلب شهید رجایی، اظهار داشت: این همایش به مدت دو روز از ۳۱ شهریور لغایت اول مهر ۱۴۰۱ در بیمارستان قلب شهید رجایی انجام خواهد شد. برنامه های متنوعی تدارک دیده شده و اهتمام داریم تمامی حیطه های قلب کودکان پوشش داده شود. وی ادامه داد: در روز نخست همایش مباحث مربوط به اکو کاردیوگرافی، آریتمی و الکتروفیزیولوژی، نارسایی و پیوند قلب، و همین طور موضوعات برگزیده که از سراسر کشور به دبیرخانه همایش ارسال و داوری شده را مطرح خواهیم کرد و در روز بعد مباحث مربوط به جراحی قلب، اینترونشنال کاردیولوژی، کاردیولوژی جنین و اکوکاردیوگرافی جنین مطرح خواهند شد. دلیلی در ادامه به کاردیولوژی و اکوکاردیوگرافی جنین اشاره نمود و اظهار داشت: مبحث کاردیولوژی و اکوکاردیوگرافی جنین بسیار مبحث مهمی است و به ویژه در چند سال اخیر توجه به این مهم زیاد شده است. شناسه ها و شناسنامه هایی که دراین زمینه در چند سال قبل با نظر کارشناسان مختلف و در وزارت بهداشت تدوین و تصویب شده این وظیفه را به عهده پزشکان فوق تخصص قلب کودکان گذاشته است که نقص های قلب جنین را پیدا کرده و برمبنای علم روز دنیا به درمان و برنامه ریزی برای آن بپردازند. وی ادامه داد: برخی از بیماریهای قلب جنین در همان دوران جنینی قابل کنترل و یا درمان است و برای بعضی دیگر برنامه درمانی بعد از تولد در نظر گرفته می شود. دلیلی اظهار داشت: تمام مباحثی که در این همایش مطرح خواهد شد طبق متدها و استانداردهای روز دنیا است و خوشبختانه در رشته قلب کودکان ما فاصله محسوسی با کشورهای پیشرفته نداریم. در حقیقت بیشتر کارهایی که در پیشرفته ترین کشورها به انجام می رسد، در کشور انجام می دهیم و حتی در خیلی از زمینه های پزشکی از خیلی از کشورها جلوتر هستیم. بطور مثال الکتروفیزیولوژی کودکان که از سال ۱۳۸۷ در مرکز قلب شهید رجایی آغاز شد را خیلی از کشورهای دنیا ندارند، در صورتیکه ما ۱۴ سال است بطور حرفه ای و آکادمیک دراین زمینه فعال هستیم و از امسال هم برای تربیت فلوشیپ آن مجوز گرفته ایم. وی ادامه داد: رشته اینترونشنال کاردیولوژی سال ها است فعال بوده و ما یکی از بالاترین آمارهای دنیا را داریم. اکوکاردیوگرافی جنین هم در سالهای اخیر پیشرفت شایان توجهی داشته است. در حوزه پیوند قلب هم بسیار فعال بوده ایم و مرکز قلب شهید رجایی بالاترین آمار پیوند قلب دنیا را در دوران کرونا داشته است. دبیر علمی همایش اضافه کرد: این همایش دارای امتیاز بازآموزی برای پزشکان فوق تخصص قلب کودکان، متخصص و فوق تخصص قلب و عروق بالغین، فوق تخصص جراحی قلب، و متخصصین بیهوشی می باشد.

1401/06/30
تگهای خبر: استاندارد , بهداشت , بیمارستان , بیماری