در گزارش بیمارستان دی مطرح شد؛

3 نوع واکسن آنفلوانزا در داروخانه ها

3 نوع واکسن آنفلوانزا در داروخانه ها به گزارش بیمارستان دی، نایب رییس انجمن داروسازان ایران، اظهار داشت: هم اکنون واکسن آنفلوانزا ساخت داخل به همراه واکسن های وارداتی در سطح داروخانه ها موجود است.

سیدعلی فاطمی، در گفتگو با خبرنگار مهر، اضافه کرد: واکسن های هلندی و فرانسوی آنفلوانزا، به همراه واکسن ساخت داخل در سطح داروخانه های کشور توزیع شده و از این بابت هیچ مشکلی وجود ندارد. وی در ارتباط با قیمت واکسن های هلندی و فرانسوی، اظهار داشت: قیمت واکسن های خارجی، ۲۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان است و واکسن ایرانی هم ۲۱۳ هزار و ۵۰۰ تومان قیمت گذاری شده است. فاطمی ضمن اشاره به این که واکسن های خارجی با سه هفته فاصله نسبت به واکسن ایرانی در سطح داروخانه ها توزیع شده است، اضافه کرد: استفاده از واکسن ایرانی آنفلوانزا برای کودکان و خانم های آبستن هنوز مورد تأیید وزارت بهداشت قرار نگرفته و همین مبحث سبب شده در مقایسه با واکسن های هلندی و فرانسوی، کمتر مورد استقبال قرار بگیرند. وی ضمن اشاره به تاریخ انقضای واکسن ها، اظهار داشت: شرکتهای پخش به داروخانه ها گفته اند که واکسن های باقی مانده را پس می گیرند و از این جهت، مشکلی وجود ندارد. نایب رییس انجمن داروسازان ایران، ضمن اشاره به این مورد که استفاده از واکسن ایرانی آنفلوانزا برای کودکان و خانم های آبستن هنوز به تأیید وزارت بهداشت نرسیده است، اضافه کرد: البته استفاده از این واکسن منعی ندارد.

1401/07/11
تگهای خبر: آنفلوانزا , بهداشت , دارو , داروخانه