در شهرستان های تابعه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی؛

استقرار متخصص رادیولوژی در بیمارستان ها

استقرار متخصص رادیولوژی در بیمارستان ها بیمارستان دی: رییس اداره تامین و توزیع پزشکان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از استقرار متخصص رادیولوژی در تمامی بیمارستان های شهرستان های تابعه دانشگاه آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، ثمره سادات بنی جمالی، با اشاره به افزایش دو برابری تعداد متخصصان رادیولوژی معرفی شده به شهرستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اظهار داشت: با حضور ۱۵ متخصص رادیولوژی، خدمات پرتوپزشکی در تمامی بیمارستان شهرستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به نحو مطلوب به هموطنان ارائه می شود. وی ضمن مقایسه آمار متخصصان رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰، اضافه کرد: تعداد متخصصان رادیولوژی در این بازه زمانی از ۷ نفر به ۱۵ نفر بالا رفته است. همین طور تعداد بیمارستان های دارای متخصص رادیولوژی نیز از ۴ به ۸ بیمارستان افزایش پیدا کرد. بنی جمالی اشاره کرد: هم اکنون برای نخستین بار تمامی بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دارای پزشک رادیولوژیست هستند. رییس اداره تامین و توزیع پزشکان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اضافه کرد: بمنظور دسترسی عادلانه به امکانات درمانی و افزایش کمیت و کیفیت ارائه خدمات در رشته رادیولوژی برای جذب و معرفی نیروی متخصص متعهد خدمت از وزارت بهداشت اقدامات لازم انجام شد، تا ضمن تسهیل دسترسی مردم از میزان اعزام بیماران نیازمند این خدمات کاسته شود.

1401/07/12
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , پزشك , پزشكی