در گزارش بیمارستان دی مطرح شد؛

مرگ ناگهانی چگونه اتفاق می افتد

مرگ ناگهانی چگونه اتفاق می افتد بیمارستان دی: یک متخصص قلب و عروق، در رابطه با مرگ های ناگهانی، توضیحاتی ارائه داد.

بهرام محبی، در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: مرگ بدون علت نداریم، بلکه ممکنست فرد سابقه ای از مشکل قلبی شناخته شده نداشته باشد و به ظاهر سالم می باشد. وی ادامه داد: بیماریهای زمینه ای قلبی حتی در افراد جوان ممکنست علایم زیادی ایجاد نکند و ممکنست نخستین علامت، با مرگ ناگهانی همراه شود. این پزشک بیمارستان قلب شهید رجایی، افزود: شایع ترین مثال در رابطه با مرگ ناگهانی، ورزشکاران حرفه ای هستند که حتی در حین فعالیت ورزشی، گرفتار مرگ ناگهانی شده اند. محبی اضافه کرد: این افراد، مشکل زمینه ای داشته اند ولی شناخته شده نبوده است. این متخصص قلب و عروق به علایم خفیف بیماری قلبی مثل تپش قلب اشاره نمود و اظهار داشت: البته هر تپش قلبی منجر به فوت نمی گردد، اما همین علایم خفیف هم در بروز ایست قلبی تأثیرگذار است. وی با عنوان این مطلب که مشکلات قلبی در افراد جوان هم وجود دارد که می تواند به ظاهر علایم نداشته باشد، اضافه کرد: این افراد به ظاهر تصور می کنند سالم هستند، اما ممکنست نخستین علامت بیماری با مرگ ناگهانی همراه باشد.

1401/07/15
تگهای خبر: بیمارستان , بیماری , پزشك , متخصص