در گزارش بیمارستان دی مطرح شد؛

مجازات 5 میلیونی مداخلات پزشکی یک شوخی است

مجازات 5 میلیونی مداخلات پزشکی یک شوخی است به گزارش بیمارستان دی، معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی ایران، یکی از مهم ترین عوامل دخالت افراد غیر متخصص در امور پزشکی را، عدم بازدارندگی مجازات ها دانست.

علی سالاریان، ضمن اشاره به افزایش مداخلات افراد غیر موجه در امور پزشکی، به خبرنگار مهر اظهار داشت: سال ها است که می گوئیم مجازات دخالت در امور پزشکی، بازدارنده نمی باشد. وی ضمن اشاره به حبس زدایی از مجازات دخالت در امور پزشکی، اضافه کرد: حداکثر ۵ میلیون تومان جزای نقدی، به شوخی شبیه است. معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی ایران افزود: مجلس نتوانسته میزان مجازات و جرایم افرادی که در امور پزشکی و درمانی دخالت می کنند را تشدید کند و آنچه ما می بینیم، بازدارنده نمی باشد. سالاریان اضافه کرد: با این میزان جرایم و مجازات ها، همچنان شاهد مداخلات غیرمجاز در حرفه پزشکی هستیم. وی اظهار داشت: بیشترین مداخلات در اعمال جراحی زیبایی اتفاق می افتد.

1401/07/18
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , جراحی , درمان