محققان می گویند؛

داروی جدیدی که علایم اگزما را 75 درصد کاهش می دهد

داروی جدیدی که علایم اگزما را 75 درصد کاهش می دهد به گزارش بیمارستان دی، به قول محققان، بین ۱۵ تا ۲۰ درصد کودکان در سرتاسر جهان مبتلا به یک بیماری التهابی پوستی معروف به اگزما هستند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، تحقیقات گذشته نشان داده است که کودکان مبتلا به اگزما که از نظر بالینی بعنوان "درماتیت آتوپیک" شناخته می شود، با نرخ بالاتری از مشکلات سلامت روان مانند افسردگی و اضطراب روبرو هستند. آنها همینطور امکان دارد برای خوابیدن مشکل داشته باشند.
اکنون، نتایج فاز ۳ کارآزمایی بالینی نشان داده است که داروی dupilumab در صورت استفاده همراه با یک کورتیکواستروئید موضعی، حداقل ۷۵ درصد بهبود علایم اگزما را تا هفته ۱۶ در کودکان ۶ ماهه تا ۵ ساله به همراه دارد.
درماتیت آتوپیک یک بیماری التهابی مزمن پوستی است که به علل مختلفی همچون پاسخ التهابی فرد، محرک های خاص، سابقه ژنتیکی و استرس ایجاد می شود.
علائم اگزما عبارتند از:
• پوست بسیار خشک، پوسته پوسته و / یا ترک خورده
• بثورات روی گردن، مچ دست و مچ پا یا پشت آرنج و زانو در کودکان
• خارش
• پوست قرمز و تحریک شده
• تاول / زخم هایی که به سادگی می ترکند.
در حال حاضر هیچ درمانی برای درماتیت آتوپیک وجود ندارد، اما پزشکان برای کاهش تشدید آن درمان دارند و اقدامات پیشگیرانه ای را عرضه می دهند.
اگزما در کودکان شایع است. مطالعات نشان می دهد که ۶۰ درصد از کودکان نخستین بار علایم اگزما را در سال اول زندگی بروز می دهند، در حالیکه بعضی از کودکان با نزدیک شدن به بزرگسالی، علایم اگزما شأن ظاهر می شود.
دوپیلوماب یک داروی بیولوژیک است که جهت کمک به رفع منبع التهابی معروف به التهاب نوع ۲ که در بروز درماتیت آتوپیک نقش دارد، کمک می نماید.
محققان دریافتند که ۴۸ درصد از شرکت کنندگانی که دوپیلوماب دریافت می کردند، کاهش خارش و ۲۸ درصد بعد از ۱۶ هفته پوست تقریبا شفاف داشتند.

1401/07/20
تگهای خبر: استرس , التهاب , بیماری , پزشك