رئیس انجمن فیزیوتراپی عنوان كرد؛

بهبود بیماران سکته مغزی با فیزیوتراپی

بهبود بیماران سکته مغزی با فیزیوتراپی به گزارش بیمارستان دی، رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران، با عنوان این مطلب که فیزیوتراپی نخستین و بهترین پاسخ نسبت به بروز مشکلات حرکتی است، بهبود بیماران سکته مغزی و ضایعه نخاعی با فیزیوتراپی را مورد تاکید قرار داد.

احمد مؤذن زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: یکی از اهداف انجمن فیزیوتراپی ایران به روز رسانی درمان مشکلات حرکتی و بیماری های سیستم های اسکلتی عضلانی و بازگشت توانمندی های از دست رفته حرکتی بوده که نیازمند آموزش مداوم و مستمر همکاران فیزیوتراپیست است.
وی اضافه کرد: جامعه ۸ هزار نفری فیزیوتراپیست های ایران می توانند مهم ترین نقش را در پیشگیری، درمان و بازتوانی بیماری های حرکتی ایفا کرده و خدمات پیشگیرانه فیزیوتراپی را برای پیشگیری از بروز صدمه های اسکلتی عضلانی به بیماران ارائه نمایند.
مؤذن زاده در مورد تاثیر خدمات به روز شده فیزیوتراپی بر سلامت و درمان افرادی که به فیزیوتراپیست ها رجوع می کنند، اظهار داشت: فیزیوتراپی نخستین و بهترین پاسخ نسبت به بروز مشکلات حرکتی است، چه در مورد ضایعات بافت نرم و چه در مورد مشکلات سیستم های اسکلتی عضلانی، ساییدگی مفاصل، مشکلات دیسکی و صدمه های ورزشکاران و همینطور فیزیوتراپی می تواند بهترین نقش را در درمان بیماری هایی چون سکته مغزی، ضایعات نخاعی، شکستگی ها و مشکلات بافت نرم داشته باشد.
رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران در مورد شایع ترین مشکلاتی که مردم در حوزه فیزیوتراپی با آن درگیر هستند، اضافه کرد: سالمندان با مشکلاتی همچون کاهش توان عضلانی، نقصان فعالیتهای حرکتی، پوکی استخوان، ساییدگی مفاصل، شکستگی و ناتوانی فرد در انجام امور فردی، حرفه ای و اجتماعی خود مواجه بوده و فیزیوتراپیست ها می توانند در هر سه بعد پیشگیری، درمان و بازتوانی به بیماران سالمند کمک کنند تا فرد به صورت پویا و فعال زندگی خویش را ادامه دهد.
وی در رابطه با احتیاج افراد جوان تر جامعه به فیزیوتراپی هم اظهار داشت: یکی از اصلی ترین مشکلات اصلی جامعه ما هم اکنون افزایش مشکلات سیستم های اسکلتی عضلانی در کودکان، نوجوانان و جوانان است. متأسفانه در بحران پاندمی کرونا به علت کاهش تحرک کودکان و نوجوانان و مشکلاتی همچون چاقی، رژیم غذایی نامناسب و کاهش قدرت عضلات و فقر حرکتی، بیماری های اسکلتی عضلانی افزوده شده و به شکلی سن بروز مشکلات اسکلتی عضلانی در جمعیت نوجوان و جوان را کاهش داده است و این مساله یک آژیر خطر برای آینده است. یعنی فردی که از هم اکنون در سن کودکی و نوجوانی فعالیت فیزیکی کمی دارد به تدریج در ادامه زندگی گرفتار مشکلات سیستمی همچون فشارخون، دیابت، پوکی استخوانی و ساییدگی مفاصل هم می شود و به همین علت لازم است که آموزش های لازم و پیشگیرانه توسط فیزیوتراپیست ها به کودکان نوجوانان و جوانان داده شود.
مؤذن زاده در ادامه برای سالمندان سفارش هایی داشت و اظهار داشت: سالمندان باید روزانه ۴۵ دقیقه با کفش طبی و سرعت مناسب پیاده روی کنند. آنها همینطور باید فعالیت و ورزش های تقویتی، ایزومتریک، هوازی و کششی و ورزش های تنفسی که توسط فیزیوتراپیست ها آموزش داده می شود را هم انجام دهند.
رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران همینطور سفارش کرد برای پیشگیری از چاقی و پوکی استخوان، افراد جامعه باید از کودکی تا میانسالی و دوران سالمندی فعالیت و ورزش هایی همچون ورزش های هوازی، پیاده روی منظم و تمرینات تنفسی را انجام دهند.

1401/07/26
تگهای خبر: آموزش , بیماری , خدمات , درمان