عسكری خبر داد

تداوم سیر صعودی تولید دارو در هلال احمر

تداوم سیر صعودی تولید دارو در هلال احمر به گزارش بیمارستان دی، مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر از تداوم سیر صعودی تولید دارو در هلال احمر اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، علیرضا عسکری ضمن اشاره به تولیدات هلال احمر در هفته اول بهمن ماه اظهار داشت: در هفته ابتدایی بهمن ماه یک میلیون و ۴۸۰ هزار عدد سیتریزین و ۲ میلیون و ۴۸۲ هزار عدد استامینوفن در چارچوب کپسول ساخته شده است. وی ادامه داد: همینطور در این بازه زمانی، با توجه َبه نیاز فصلی کشور و شیوع آنفلوآنزا، ۳۹۵ هزار بطری ایبوپروفن، ۳۹۶ هزار عدد کیتوتیفن و ۴۷۲ هزار عدد فینوپروست ۵ میلی گرم در مجموعه هلال احمر ساخته شده است تا بواسطه توزیع آن در بین جامعه هدف، بخشی از نیازها در داخل کشور تأمین شود. عسکری تصریح کرد: در مجموع در یک هفته گذشته یک میلیون و ۹۵۳ هزار عدد انواع قرص، ۲ میلیون و ۴۸۲ هزار عدد کپسول و ۷۹۱ هزار عدد داروی نوشیدنی در مجموعه سهاهلال ساخته شده و تلاش می شود تا این روند تولید با استفاده از تمامی ظرفیت ها تداوم داشته باشد. مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی تصریح کرد: خطوط تولید داروی هلال احمر همچنان به صورت شبانه روزی فعال است تا نیاز کشور را در حوزه دارو برطرف کند.

1401/11/16
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , دارو , هلال احمر