جدید ترین آمار مبتلایان و قربانیان کرونا در جهان

جدید ترین آمار مبتلایان و قربانیان کرونا در جهان به گزارش بیمارستان دی، بنابر جدید ترین آمار جهانی همه گیری کرونا، مجموع مبتلایان به این بیماری در دنیا تابحال به ۶۸۱ میلیون و ۵۶۰ هزار و ۴۵۳ نفر رسیده و مرگ شش میلیون و ۸۱۱ هزار و ۹۴۹ بیمار هم تایید شده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، بر مبنای آمار رسمی عرضه شده در جدول جهانی "ورلداُمتر"، طی شبانه روز گذشته کرونا (ویروس عامل کووید-۱۹) در جهان جان ۲۳۰ بیمار را گرفته و ۶۳ هزار و ۸۹۰ ابتلای جدید هم در همین بازه زمانی ثبت شده است.
بعلاوه مکزیک با ثبت ۴۷ فوتی، بیشترین تعداد مرگ های روزانه کرونایی و روسیه هم با ثبت بیشتر از ۱۱ هزار ابتلای جدید، بالاترین رقم مبتلایان روزانه را در ۲۴ ساعت گذشته گزارش کرده اند.
بنابر جدول به روز شده در پایگاه اطلاع رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که بر اساس گزارش های رسمی بالاترین آمارها را تابحال داشته اند، امروز (دوشنبه) به ترتیب به شرح زیر است:
# نام کشور مجموع مبتلایان مجموع قربانیان ۱ ایالات متحده ۱۰۵، ۶۰۲، ۹۹۷ ۱، ۱۴۸، ۷۸۵ ۲ هند ۴۴، ۶۹۰، ۹۳۶ ۵۳۰، ۷۸۲ ۳ فرانسه ۳۹، ۶۵۵، ۹۳۰ ۱۶۵، ۱۶۳ ۴ آلمان ۳۸، ۲۵۶، ۰۰۳ ۱۶۹، ۰۵۷ ۵ برزیل ۳۷، ۰۸۵، ۵۲۰ ۶۹۹، ۳۱۰ ۶ ژاپن ۳۳، ۳۲۳، ۵۲۲ ۷۳، ۱۹۹ ۷ کره جنوبی ۳۰، ۶۳۸، ۹۲۹ ۳۴، ۱۱۵ ۸ ایتالیا ۲۵، ۶۲۷، ۴۷۳ ۱۸۸، ۵۳۸ ۹ انگلیس ۲۴، ۳۹۶، ۵۳۴ ۲۰۷، ۶۹۵ ۱۰ روسیه ۲۲، ۴۲۳، ۰۹۳ ۳۹۶، ۵۸۶ بنابر این آمار همینطور ایران با مجموع هفت میلیون و ۵۷۳ هزار و ۳۲۸ مورد مبتلا شدن و ۱۴۴ هزار و ۹۵۶ مورد فوت ناشی از بیماری کووید-۱۹ هم اکنون در رتبه هجدهم در جدول جهانی کرونا قرار دارد.

1401/12/23
تگهای خبر: بیماری