رئیس سازمان اورژانس كشور مطرح كرد؛

انجام ۹۵ هزار عمل جراحی در تعطیلات نوروزی

انجام ۹۵ هزار عمل جراحی در تعطیلات نوروزی به گزارش بیمارستان دی، رییس سازمان اورژانس کشور اظهار داشت: از شروع طرح سلامت نوروزی تا کنون، 95 هزار عمل جراحی انجام شده که 66 هزار عمل غیر اورژانسی بوده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، جعفر میعادفر، در نشست ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر با اشاره به رشد ۱۹ درصدی ماموریت های سازمان اورژانس نسبت به زمان مشابه سال گذشته، اضافه کرد: از شروع طرح نوروزی ۱۴۴ هزار ماموریت در سازمان اورژانس کشور ثبت شده که ۱۱۷ هزار ماموریت مربوط به بیماران دیابتی و بیماریهای مزمن بوده و ۲۷ هزار ماموریت در رابطه با حوادث غیرترافیکی است. وی با اعلان اینکه تا کنون ۴۹۰ حادثه پرتلفات ثبت شده، افزود: بیشترین ماموریت ها مربوط به تهران، خوزستان، اصفهان، فارس و خراسان رضوی است. میعادفر به بازرسی های بهداشتی از هتل ها و رستوران و…، اشاره و اشاره کرد: ۳۶۱ هزار کیلو مواد غذایی غیربهداشتی معدوم و هزار و ۴۹۶ مورد همچون رستوران ها، هتل ها و مراکز عرضه مواد غذایی پلمپ شدند. رییس سازمان اورژانس کشور با اشاره به افزایش ۸ درصدی اعمال جراحی در روزهای تعطیلات نوروزی، اضافه کرد: تا کنون ۹۵ هزار عمل جراحی انجام شده که ۶۶ هزار عمل غیر اورژانسی بوده است.

1402/01/11
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , جراحی , خدمات