مدیركل آمار سازمان بیمه سلامت عنوان كرد؛

پرهزینه ترین بیماران خاص و صعب العلاج برمبنای نسخ سرپایی دارو

پرهزینه ترین بیماران خاص و صعب العلاج برمبنای نسخ سرپایی دارو به گزارش بیمارستان دی، مدیرکل آمار و مهندسی اطلاعات سازمان بیمه سلامت ایران اظهار داشت: پرهزینه ترین بیماران خاص و صعب العلاج برمبنای نسخ سرپایی دارو بیماران ˮموکوپلی ساکاریدوزˮ هستند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، امیر حسین حبیبیان، درباب آخرین وضعیت صندوق بیماریهای خاص و صعب العلاج، اضافه کرد: از آبان ۱۴۰۱ تا حالا بیش از ۷۴۷ هزار بیمار خاص و صعب العلاج توسط سازمان بیمه سلامت ایران شناسایی شده اند که حدودا ۶۰ درصد این بیمه شدگان زن و ۴۰ درصد مرد هستند. وی با اشاره به این که تا حالا ۷۹ نوع بیماری خاص و صعب العلاج در سامانه بیمه سلامت ایران بارگذاری و تعریف شده است، افزود: این بیماران می توانند از خدمات این صندوق استفاده کنند، و در این میان بیماران "موکوپلی ساکاریدوز" جزو پرهزینه ترین بیماران برمبنای نسخ سرپایی دارو هستند و از این نوع بیماری تا حالا ۲۳۸ نفر در سامانه ثبت شده اند. حبیبیان اشاره کرد: طی این ۶ ماه این بیماران ۱۲۹ بار مراجعه برای نسخ سرپایی داشتند که نزدیک به ۳۵ میلیارد تومان هزینه به خود اختصاص دادند. وی افزود: در طول ۶ ماه گذشته بیماران سرطانی، دیابتی و ام اس بطور کلی بیشترین هزینه را در این صندوق به خود مختص کرده است.

1402/02/15
تگهای خبر: بیماری , بیمه , خدمات , دارو