رئیس سازمان غذا و دارو خبر داد؛

تصویب تعرفه خدمات دارویی در شورای عالی بیمه سلامت

تصویب تعرفه خدمات دارویی در شورای عالی بیمه سلامت بیمارستان دی: رییس سازمان غذا و دارو، از تصویب تعرفه خدمات دارویی داروخانه ها در شورای عالی بیمه آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سیدحیدر محمدی اظهار داشت: ضرورت داشت باتوجه به لزوم اجرای پایدار طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک و نیز اجرای بهینه فرآیندهای تجویز و مصرف منطقی دارو و سایر کالاهای سلامت، تعرفه خدمات دارویی همانند سایر خدمات تشخیصی و درمانی، تعیین و اجرائی شود. وی ادامه داد: بعد از پیگیری های مستمر سازمان غذا و دارو و حمایت ویژه وزیر محترم بهداشت، بمنظور جلوگیری از بروز هرگونه اختلال در پروسه خدمت رسانی در داروخانه ها، تعرفه گذاری خدمات دارویی در قانون بودجه سال ۱۴۰۲ مصوب و در دستور کار شورای عالی بیمه قرار گرفته و به تصویب رسید. بگفته محمدی، سازمان غذا و دارو پیگیری های لازم را جهت اقدامات آتی بمنظور ابلاغ مصوبه انجام خواهد داد تا مشوقی برای ارتقای خدمات حرفه ای داروسازان در داروخانه ها باشد. رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به این که تعرفه خدمات دارویی موجب ارائه خدمات کیفی به مراجعه کنندگان داروخانه ها می شود، از مردم خواست هنگام مراجعه به داروخانه و تهیه دارو، حتما سفارش تخصصی مربوط به نحوه مصرف دارو، تداخلات دارویی و عوارض احتمالی دارو را دریافت نمایند.

1402/02/17
تگهای خبر: بهداشت , بیمه , خدمات , خدمت رسانی