محققان پیشنهاد می كنند؛

تحریک نخاع می تواند افسردگی را تسکین دهد

تحریک نخاع می تواند افسردگی را تسکین دهد بیمارستان دی: تحقیقات جدید نشان میدهد که نخاع ممکنست راهی برای خلق و خوی بهتر و حتی پایانی برای افسردگی باشد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، پژوهشگران دانشگاه سینسیناتی تاکید نمودند که مطالعه آزمایشی آنها در مورد تأثیر اصلاح نخاع در تسکین افسردگی در مراحل اولیه است.
با این حال، این تیم گفت، بنظر می رسد جلسات ۲۰ دقیقه ای مزایای سلامت روانی را برای شرکت کنندگان به همراه داشته باشد.
همانطور که دانشمندان توضیح دادند، طناب نخاعی به عنوان نوعی شاهراه عصبی عمل می کند و اطلاعات را از سراسر بدن به مراکز خلقی مغز منتقل می کند.
محققان این نظریه را مطرح نمودند که تعبیه بیش از اندازه اطلاعات در این راه ممکنست بر مغز غلبه کند و در افسردگی نقش داشته باشد.
دکتر «فرانسیسکو رومو-ناوا»، نویسنده ارشد این مطالعه، یک روش غیرتهاجمی تحریک نخاع را طراحی کرد که به ثبت رسانده است.
رومو-ناوا، دانشیار پژوهشی در بخش روانپزشکی دانشگاه توضیح داد: «تصور می شود که تحریک نخاع به مغز کمک می نماید تا با کاهش نویز یا کاهش سیگنال های بیش فعالی که ممکنست در طول سندرم افسردگی وجود داشته باشد، خودرا آنطور که باید تعدیل کند.»
کارآزمایی فعلی کوچک بود، و فقط شامل ۲۰ بیمار مبتلا به افسردگی بود.
سه بار در هفته به مدت هشت هفته، نیمی از بیماران ۲۰ دقیقه تحت درمان تحریک نخاعی قرار گرفتند، در صورتیکه نیمی دیگر تحت درمان ساختگی قرار گرفتند، جایی که ستون فقرات آنها جریان الکتریکی دریافت نمودند که کمتر از آستانه لازم برای هر تأثیری بود.
او در بیانیه خبری دانشگاه توضیح داد: «ما از جریانی استفاده کردیم که آنقدر کوچک است که حدود ۱۰ برابر کوچک تر از جریان شناخته شده برای ایجاد لطمه بافتی است.»
به گفته پژوهشگران، بنظر می رسد بیمارانی که درمان واقعی را دریافت نمودند، در مقایسه با بیمارانی که درمان ساختگی را دریافت نمودند، کاهش بیشتری در علایم افسردگی داشتند.
اما بگفته پژوهشگران، از آنجا که گروه مطالعه بسیار کوچک بود، برای نتیجه گیری قطعی خیلی زود است.

1402/10/06
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , درمان , سلامت