استاندار خوزستان:

ایجاد شهرک دارویی در خوزستان

ایجاد شهرک دارویی در خوزستان به گزارش بیمارستان دی، استاندار خوزستان اظهار داشت: 2 تفاهم نامه همکاری با سازمان غذا و داروی کشور به امضا رسید که یکی از آنها ساخت شهرک دارویی در استان است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، علی اکبر حسینی محراب استاندار خوزستان قبل از ظهر امروز پنجشنبه بعد از نشست با حیدر محمدی رییس سازمان غذا و داروی کشور با بیان این خبر اظهار داشت: تفاهم نامه اول برای ساخت شهرک دارویی بود که ان شاءالله زمینه اش فراهم گردد و کارخانجات داروسازی دراین زمینه مشارکت داشته باشند. وی ادامه داد: تفاهم نامه دوم در مورد لابراتوار های استان بود. باتوجه به پیشرفتی که در صنایع غذایی و واردات داریم نیاز به لابراتوار های استاندارد در غذا و دارو است که بنا شد مجوزهای لازم در هر سطحی که پاسخگوی درخواست های بخش خصوصی در حوزه آزمایشگاهی باشد صادر شود.

1402/10/11
تگهای خبر: استاندارد , دارو , داروسازی , سازمان غذا و دارو