مشاور بین الملل دفتر طب ایرانی؛

طب ایرانی پتانسیل بالایی در عرصه گردشگری دارد

طب ایرانی پتانسیل بالایی در عرصه گردشگری دارد به گزارش بیمارستان دی، مشاور بین الملل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت اظهار داشت: طب سنتی ایران بعنوان میراث پرارزش کشور، پتانسیل فراوانی در حوزه گردشگری و روابط بین الملل دارد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، آرمان زرگران اضافه کرد: ایران می تواند با بهره گیری از ظرفیتهای طب ایرانی، به قطب گردشگری سلامت در منطقه تبدیل گردد. وی اظهار داشت: طب های سنتی مدل پذیرفته شده بین المللی به شمار می آید و پتانسل های فراوانی در عرصه درمان دارد که می تواند مورد توجه کشورها از منظرهای مختلف درمانی، اقتصادی، پیشگیری و…، باشد. زرگران افزود: یک رقابت بسیار جدی و مهم در حوزه بین الملل، جهت استفاده از این ظرفیت وجود دارد. وی ادامه داد: در حوزه گردشگری سلامت تعاملات بسیار خوبی در سطح بین الملل داریم چونکه صاحب طب سنتی هستیم و سازمان جهانی بهداشت هم مراودات بسیار خوبی با ما دارد. زرگران اظهار داشت: جذابیتی که طب ایرانی به عنوان یکی از پیشروترین مدلهای طب سنتی در دنیا ایجاد می کند؛ یک فرصت استثنایی را فراهم می آورد، اما نیازمند آنست که زیرساخت های آنرا تقویت نماییم.

1402/11/22
تگهای خبر: بهداشت , درمان , سلامت , وزارت بهداشت