معاون وزیر بهداشت عنوان كرد؛

یک تا دو میلیون کودک زیر ۷ سال از درمان رایگان برخوردار می گردند

یک تا دو میلیون کودک زیر ۷ سال از درمان رایگان برخوردار می گردند به گزارش بیمارستان دی، معاون درمان وزارت بهداشت اظهار داشت: با ابلاغ مصوبه درمان رایگان کودکان زیر 7 سال، امکان برخورداری یک تا دو میلیون کودک از درمان کاملا رایگان در بخش دولتی برقرار شد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سعید کریمی اضافه کرد: با ابلاغ مصوبه درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال به سازمان های بیمه گر و بیمارستان ها از این پس بستری و سرپایی این کودکان در مراکز درمان دولتی رایگان است. وی با اعلان اینکه قبل تر فقط بیمه این افراد بر حسب دهک آنها و استحقاق سنجی رایگان ممکن بود، افزود: با اجرائی شدن این مصوبه، درمان همه کودکان زیر ۷ سال رایگان است و فرانشیز یا خود پرداخت آنها نیز در مراکز درمانی سراسر کشور صفر خواهد بود. معاون درمان وزارت بهداشت با اعلان اینکه فاکتورهای درمانی در کشور از سایر کشورهای منطقه بهتر است، اظهار داشت: ایران از پیشرفته ترین شبکه بهداشتی درمانی برخوردارست و مرگ نوزادان و مادران حامله در ایران در حد فاکتورهای اروپایی است. وی ادامه داد: ۱۵ هزار تخت بیمارستانی کودکان در کشور موجود است که ۱۱ هزار تخت آموزشی است و پنج هزار تخت کودکان نیز مراقبت های ویژه است و در کل ۲۰ هزار تخت بیمارستانی برای کودکان داریم.

1402/12/22
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمارستان , بیمه