احمدیان در گفت وگو با بیمارستان دی؛

می خواهیم آرزوهای کودکان مبتلا به سرطان را تغییر دهیم

می خواهیم آرزوهای کودکان مبتلا به سرطان را تغییر دهیم به گزارش بیمارستان دی، مدیرعامل موسسه محک اظهار داشت: محک، سازمان آرزوهای بزرگ و همت های بلند است و می خواهیم آرزوهای کودکان مبتلا به سرطان را تغییر دهیم.

آراسب احمدیان، در گفت و گو با خبرنگار مهر اضافه کرد: تلاش می نماییم تا آرزوهای فرزندانمان از بودن یا نبودن به چگونه زندگی کردن در آینده تغییر کند. وی با بیان آنکه محک سازمان آرزوهای بزرگ و همت های بلند است، اظهار داشت: ما در محک متعهد بودیم که آرزوهای بزرگ در زمان های وعده داده شده به بهره برداری برسد. این یک سیکل نیاز، عشق و تعهد را به وجود آورده است و موتور محرک محک در تمام این ۳۳ سال بوده است. احمدیان با بیان آنکه محک بصورت سیستمی اداره می شود و ممکنست به نظر برسد شبیه یک کارخانه عمل می کند، افزود: محک، کارخانه ای است که محصول ارزشمندی تولید می کند؛ محصول محک، زندگی و حیات است که ارزشمندترین ودیعه خداوند به انسان ها است. ما در اینجا در حد خود کمک می نماییم تا ضروریات درمان کودکان فراهم شود؛ ۱۶ هزار کودک مبتلا به سرطان بهبودیافته که به مسیر زندگی باز می گردند؛ این داستان موفقیت، باارزش است. وی با تکیه بر این که خانواده بزرگ محک در سالهای فعالیت خود فقط با ماندن در بخش خیریه، عدم ورود به بهره برداری از بودجه های دولتی، عدم ورود به عملیات تجاری و همیشه با اتکا به مردم، مسیر خودرا طی می کند، اظهار داشت: امروز امیدوارانه آینده را نگاه می نماییم. در برنامه راهبردی سه ساله خود، به تحول درمان برمبنای تازه ترین پروتکل ها و روش های درمانی که در بهترین بیمارستان های دنیا اجرا می شود، فکر می نماییم و در راه آن گام برمی داریم. وی ادامه داد: همکاری سازنده و علمی با چندین بیمارستان در کشورهای توسعه یافته انجام شده است تا پزشکان ما با روش های درمانی جدید آشنا گردند. زیرساخت های محک درحال توسعه دیجیتال است. مرکز تحقیقات محک دوره جدیدی از فعالیت خودرا برمبنای داده های ناشی از درمان های جدید پیش می برد. به همین دلیل امیدواریم بتوانیم بیشترین ظرفیت بهره برداری را در بیمارستان داشته باشیم. احمدیان در آخر اظهار داشت: این آرزوهای بزرگ می تواند همچنان لبخندهای امیدوارکننده ای بر لبان کودکان ما و خانواده هایشان بگذارد. ما تلاش می نماییم تا آرزوهای فرزندانمان از بودن یا نبودن، به چگونه زندگی کردن در آینده تغییر کند.

1403/01/02
تگهای خبر: بیمارستان , پزشك , حیات , درمان