محققان می گویند؛

درمان اضطراب خطرات قلبی را هم کاهش می دهد

درمان اضطراب خطرات قلبی را هم کاهش می دهد به گزارش بیمارستان دی، یک مطالعه جدید نشان داده است که افراد مبتلا به بیماری قلبی اگر به مشکلات عاطفی و همینطور بیماری های جسمی خود رسیدگی کنند، می توانند سالم تر بمانند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، محققان گزارش دادند که درمان اضطراب و افسردگی مراجعات اورژانس و بستری شدن در بیمارستان را در بین بیماران مبتلا به بیماری قلبی می کاهد.
دکتر «فیلیپ بینکلی»، محقق ارشد و معاون اجرایی پزشکی داخلی در دانشگاه ایالتی اوهایو، در اینباره اظهار داشت: «روان درمانی، داروهای کنترل کننده خلق و خو یا تلفیقی از این دو با کاهش ۷۵ درصدی بستری شدن در بیمارستان یا رفتن به اورژانس همراه بود».
بینکلی در ادامه اضافه کرد: «اضطراب و افسردگی در افراد مبتلا به نارسایی قلبی شایع است و سلامت روان بر خطر ابتلاء به سایر مشکلات سلامتی تاثیر می گذارد.»
او اظهار داشت: «بیماری قلبی و اضطراب / افسردگی بگونه ای با هم تعامل دارند که هر کدام دیگری را ترویج می کنند.»
برای این مطالعه، محققان بیشتر از ۱۵۰۰ نفر را که به علت انسداد عروق یا نارسایی قلبی در بیمارستان بستری شده بودند، بررسی کردند. حدود ۹۲ درصد از شرکت کنندگان در مطالعه پیش از بستری شدن در بیمارستان مبتلا به اضطراب و ۵۶ درصد مبتلا به افسردگی تشخیص داده شده بودند.
حدود ۲۳ درصد از بیماران داروهای ضد افسردگی و روان درمانی، ۱۵ درصد به تنهایی روان درمانی، ۲۹ درصد به تنهایی داروهای ضد افسردگی و ۳۳ درصد هیچ درمانی برای سلامت روان دریافت نکردند.
این مطالعه نشان داد که ترکیب دارو و گفتار درمانی خطر بستری شدن در بیمارستان را ۶۸ تا ۷۵ درصد، خطر رفتن به اورژانس را بین ۶۷ درصد تا ۷۴ درصد و خطر مرگ زودهنگام به هر علتی را ۶۵ درصد می کاهد.
درمان به تنهایی خطر بستری شدن در بیمارستان را ۴۶٪ تا ۴۹٪ و رفتن به اورژانس را ۴۸٪ تا ۵۳٪ می کاهد، در حالیکه داروها به تنهایی بستری شدن در بیمارستان را ۴۷٪ تا ۵۸٪ و رفتن به اورژانس را ۴۱٪ تا ۴۹٪ کم می کنند.
به گفته بینکلی، اضطراب و افسردگی با فعال کردن سیستم عصبی جنگ یا گریز، سبب افزایش ضربان قلب و فشار خون می شود، که منجر به بیماری قلبی می شود.

1403/01/10
تگهای خبر: بیمارستان , بیماری , پزشك , پزشكی