سرپرست سازمان اورژانس كشور تاكید كرد

ضرورت طی دوره های آموزشی خدمت رسانی در حوادث ترور و ریزش معدن از جانب پرسنل اورژانس بیمارستان دی: سرپرست سازمان اورژانس كشور با تاكید بر اینكه نیروهای اورژانس باید دوره های آموزشی خدمت رسانی در حوادثی مانند ترور، ریزش آوار معدن و... را بگذرانند، اظهار داشت: همینطور نیروهای اورژانس در زمان انجام عملیات در مواجهه خیلی از بیماری های نو پدید هستند، اما از نحوه برخورد با آنها برای حفظ سلامتی خود و دیگران بی اطلاعند و لازم است آموزش های مربوطه را دریافت كنند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دكتر پیرحسین كولیوند در كارگاه توانمندسازی مدرسین رشته فوریت های پزشكی اظهار داشت: ما به دنبال تربیت نیروهای متخصص متعهد و با اخلاق هستیم؛ چراكه حفظ كرامت انسانی در اورژانس كشور حائز اهمیت بسیار است.
وی با تاكید براینكه آموزش ها باید بر مبنای نیازها باشد، اضافه كرد: انتقال تجربیات به دانشجویان بسیار قابل توجه است و بر همین مبنا لازم است از افراد دارای تجربه در كلاس ها استفاده گردد.
كولیوند اظهار داشت: گاها نیاز به تغییر استانداردهای آموزشی داریم تا از تكنولوژی روز بهره بگیریم و البته آموزش این رشته باید مطابق با نیازهای جامعه باشد. باید به نحوی به دانشجویان فوریت های پزشكی آموزش داده شود كه علاوه بر عملیات، پژوهش ها هم پرورش یابد.
وی ادامه داد: در آموزش فوریت های پزشكی باید از شبیه سازها استفاده بیشتری شود و رشته فوریت های پزشكی هم همچون دانشگاه های افسری باشد. در این راستا هماهنگی های لازم با وزیر بهداشت صورت گرفته است و بزودی یكی از دانشگاه ها بصورت پایلوت بصورت یك دانشگاه افسری فعالیت می كند.
بنابر اعلام ستاد اطلاع رسانی و روابط عمومی سازمان اورژانس كشور، كولیوند در ادامه اضافه كرد: استفاده از تجهیزات تخصصی داخل پایگاه نیازمند آموزش است؛ چراكه بعضی از همكاران در حال فارغ التحصیلی بصورت نظریه در سطح عالی هستند اما در عملیات خیر.
وی اظهار داشت: دانشجویان رشته فوریت های پزشكی باید پیوسته تشنه آموزش باشند، حتی پس از فارغ التحصیلی. باید تكنولوژی روز دنیا مورد رصد قرار گیرد و در صورت نیاز وارد چرخه آموزش و به كارگیری قرار گیرد.

1396/11/14
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , سلامت