دبیر علمی اینوتك سلامت تاكید كرد؛

توسعه زیست بوم كار آفرینی در حوزه سلامت

توسعه زیست بوم كار آفرینی در حوزه سلامت بیمارستان دی: دبیر علمی سومین رویداد اینوتك سلامت، هدف از برپایی رویداد اینوتك سلامت را، كمك به توسعه و شبكه سازی در زیست بوم كار آفرینی حوزه سلامت عنوان نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، دكتر لادن گیاهی با اشاره به اینكه كمك به توسعه و شبكه سازی در زیست بوم كار آفرینی حوزه سلامت از اهداف این رویداد است، اظهار داشت: فناوران حوزه سلامت، در سه محور نوآوری در امنیت و سلامت غذا و تغذیه، فناوری اطلاعات در سلامت و تجهیزات پزشكی و توانبخشی در این رویداد گردهم می آیند.
وی اظهارداشت: هدف از رویداد اینوتك سلامت، كمك به توسعه و شبكه سازی در زیست بوم كار آفرینی حوزه سلامت است، و به جهت اینكه به این هدف برسیم تلاش می نماییم تا حد ممكن تمامی اجزایی كه در تولید این زیست بوم نقش دارند در قالب برنامه های مختلف در این رویداد با فناوران و نوآوران نوپای در رابطه با محورهای رویداد دیدار و گفتگوی موثر در جهت تسریع ورود به بازارهای هدف را داشته باشند.
گیاهی اضافه كرد: اینوتك فرصت مغتنمی برای ارتباط فناوران با افرادی است كه نیازهای فناورانه بازار را به خوبی می شناسند، مسیر ورود به بازار و توسعه محصول را طی كرده اند و با آگاهی از چالش های موجود در هدف گذاری واقع بینانه می توانند مشاوره های موثری عرضه كنند، مشاوره های مدیریتی و تیمی تجربه شده را داشته اند، به دنبال سرمایه گذاری در حوزه سلامت هستند، بخشی از بازار محصول را مدیریت می كنند و در جذب شركت ها در شتاب دهنده ها، پارك ها و مراكز رشد دانشگاهی و خصوصی حضور دارند.
دبیرعلمی سومین رویداد اینوتك سلامت ادامه داد: در واقع فناورانی كه در سه محور فنآوری اطلاعات در سلامت، امنیت و سلامت غذا تغذیه و تجهیزات پزشكی و توانبخشی، دارای محصول اولیه و یا ایده ای هستند كه مستندات اولیه و كافی برای آنها وجود دارد جز مخاطبین اصلی و شركت كنندگان این رویداد هستند كه حضور آنها به صورت تیمی سفارش می گردد. مراكز رشد، پارك های علم و فن آوری، شتاب دهنده ها، شركت های تبادل گر فناوری، شهرك های صنعتی، شركت های مشاوره مدیریتی، صندوق های سرمایه گذاری، خیرین حوزه سلامت، نهادها و ارگان های بازارساز محصولات همچون مخاطبین دیگر رویداد هستند كه می توانند تیم های شركت كننده را ارزیابی و جذب نمایند.
گیاهی اظهار داشت: تهیه نمونه اولیه محصول تنها ۱۰ تا ۲۰ درصد از مراحل راه اندازی یك كسب و كار دانش بنیان است، مسائل بسیار زیادی به جهت اینكه یك محصول تولید شده بتواند راه ورود به بازار را تولید كند باید سپری شود كه نیاز به حضور افراد با تخصص های مختلف در تیم دارد دریافت مجوزهای تولید و فروش، محاسبه دانش فنی، قیمت گذاری محصول، معرفی محصول، شناسایی رقبا، استراتژی ورود به بازار، مذاكره، تحلیل بازار، رصد فرصت ها و تهدیدها به اندازه تولید نمونه اولیه محصول نیاز به كار تیمی تخصصی دارد و فناوران باید پیش از اتمام نمونه اولیه با این موارد آشنایی داشته باشند و به تكمیل نیروی تخصصی تیم خود فكر كنند.
وی افزود: تلاش می نماییم برنامه را به صورتی تنظیم نماییم كه بیشترین امكان تعامل و تبادل شركت كنندگان با صاحب نظران، بازار، سرمایه گذاران و سیاستمداران فراهم گردد. از دومین رویداد اینوتك سلامت تاكید بر این بوده كه اینوتك سلامت نباید یك رویداد سخنرانی محور باشد بلكه باید فرصتی باشد تا صاحبان علم، تجربه و اقتصاد دور هم جمع شوند تا بتوانند در به فعلیت رسیدن پتانسیل های موجود و فرصت ها، بحث و گفتگو و شبكه سازی داشته باشند.
دبیرعلمی سومین رویداد ملی اینوتك سلامت بیان داشت: نتیجه محور بودن رویداد دغدغه جدی برگزار كنندگان رویداد ملی اینوتك سلامت است. هم اكنون تنظیم جلسات هماهنگی مبحث پانل ها، كارگاه ها و دعوت از منتورها در هر محور در دستور كار جدی كارگروه های علمی دانشگاه های همكار رویداد قرار دارد.
گیاهی ادامه داد: در چند ماه گذشته جلسات متعددی در معاونت فناوری وزارت بهداشت برای برنامه ریزی رویداد و تولید فرصت مشاركت دانشگاه های مختلف برگزار گردید كه نهایتا مسئولیت هر محور را یك دانشگاه برعهده گرفت. هریك از دانشگاه های همكار مسئول تشكیل كارگروه های علمی، تجربی و اقتصادی برای انتخاب مسئولین پانل ها، موضوعات كارگاه ها، نشست های دو طرفه و منتورینگ شركت كنندگان با همكاری و هماهنگی دبیرخانه مركزی هستند.
وی افزود: رویداد ملی اینوتك سلامت رویداد مهم كارآفرینی و فناوری اختصاصی حوزه سلامت است كه برای سومین بار در كشور توسط معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و دفتر توسعه فناوری و همكاری سه دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، دانشگاه علوم پزشكی ایران و دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، از ۱۳ تا ۱۵ تیر ۹۷ در سالن همایش های رازی برگزار می شود.

1396/11/15
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , سلامت