دبیر سمینار تصویربرداری زنان عنوان كرد؛

وجود چالش بین متخصصین حوزه درمان و عرضه دهندگان خدمات تشخیصی

وجود چالش بین متخصصین حوزه درمان و عرضه دهندگان خدمات تشخیصی بیمارستان دی: دبیر سمینار تصویربرداری زنان، اظهار داشت: بزرگترین چالشی كه در كشور داریم عدم ارتباط بین متخصصین حوزه درمان و متخصصین عرضه دهنده خدمات تشخیصی است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، دكتر مرتضی صانعی طاهری در حاشیه سمینار دو روزه تصویر برداری زنان، اظهارداشت: این سمینار با همكاری گروه رادیولوژی دانشگاه شهید بهشتی تهران وبا حضور ۴۵۰ متخصص رادیولوژی و دستیاران رادیولوژی برگزار شده است.
وی اضافه كرد: از مباحث مورد بحث در این سمینار، مشكلات و بیماری زنان در قبل و پس از دوران یائسگی است.
صانعی طاهری تصریح كرد: استاندارد سازی گزارش های سونوگرافی، كاربرد سونوگرافی در نازایی و ناباروری مردان و همینطور بیماری های شایع زنان هم از مباحثی است كه در این سمینار دو روزه مورد بررسی قرار می گیرد.
دبیر سمینار تصویربرداری زنان خاطرنشان كرد: با عنایت به شیوع بیماری هایی كه در این زمینه وجود دارد نیاز بود كه یك استانداردسازی در عرضه گزارش های رادیولوژی در كل كشور صورت گیرد. بنابراین ما فرم هایی را تهیه كردیم كه در میان شركت كنندگان توزیع شد و همینطور این فرم را در سایت انجمن قرار دادیم تا از این پس برپایه آن رادیولوژیست ها، گزارش های خویش را تنظیم كنند تا بتوانیم كمك نماییم به تكنسین ها و متخصصان زنان و زایمان؛ چون كه آنها هم یك سوی كار تشخیص و درمان قرار دارند.
صانعی طاهری خاطرنشان كرد: تمام كارها برای درمان بیمار، یك كار تیمی است و ارتباط نزدیك و تنگاتنگی را بین متخصصین مختلف می طلبد. رادیولوژیست ها، متخصصین زنان و زایمان و رادیوانكولوژیست ها همه می بایست در جهت رفع نیاز بیمار وتشخیص سریع و به موقع متحد باشند.
وی اضافه كرد: بزرگترین چالشی كه ما در كشور داریم، عدم ارتباط بین متخصصین است. هنگام انجام یك كار تیمی می بایست متخصصین حوزه تشخیص و درمان به صورت مستمر با یكدیگر در ارتباط باشند.
دبیر سمینار تصویربرداری زنان تاكید كرد: برای تشخیص و درمان نیاز است كه بین پزشك بیمار و پزشكی كه خدمات تشخیصی انجام می دهد یك همكاری مستمر برقرار باشد و برای استمرار این ارتباط نیاز به برگزاری چنین سمینارهایی است.
وی در انتها تصریح كرد: در این سمینار پنل هایی برای متخصصین زنان و متخصصین رادیوتراپی در نظر گرفته شده است.

1396/11/29
تگهای خبر: استاندارد , بیماری , پزشك , خدمات