عضو كمیسیون بهداشت مجلس مطرح كرد؛

احتمال توقف فعالیت پزشكان تمام وقت در بیمارستان ها

احتمال توقف فعالیت پزشكان تمام وقت در بیمارستان ها بیمارستان دی: عضو كمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار داشت: احتمال توقف فعالیت پزشكان تمام وقت به علت بی توجهی به پرداخت مطالبات وجود دارد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، یعقوب شیویاری در مورد احتمال توقف طرح تمام وقت پزشكان و افزایش هزینه های مردم، اظهارداشت: پزشكان تمام وقت یا عضو هیات علمی بوده و یا اینكه به صورت موقت بعنوان نیروهای طرحی جذب می شوند؛ برای پزشكی كه ماهانه با یك الگوی حقوقی پایین فعالیت می كند، به طورحتم انگیزه كاری كاسته می شود. وی با اشاره به اینكه پزشك باید با انگیزه كاری بالا بیمار را ویزیت كند، اضافه كرد: وقتی همینطور زمینه ای برای ارائه دهنده خدمت تولید نمی گردد، پزشك با انگیزه كاری بالا نمی تواند خدمت كند، پزشكی كه به طورتمام وقت دراختیار مراكز دولتی قرار داشته و حق ورود به بخش خصوصی را ندارد، با حقوق پایین و افزایش مطالبات نمی تواند با جدیت فعالیت می كند. شیویاری با اشاره به اینكه پزشك فعال تمام وقت برای ویزیت روزانه هر بیمار باید حداقل ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان اختصاص دهد، خاطرنشان كرد: پزشكی كه به صورت تمام وقت در مراكز درمانی دولتی بیماران بسیاری را ویزیت می كند، به علت تعدد بیماران و حجم ورودی بیمار به بیمارستان ها به ناچار زمان كمتری را به ویزیت یك بیمار اختصاص می دهد، ازاین رو بیمار به علت دریافت خدمات درمانی غیر موثر به ناچار به پزشك دیگری رجوع می كند. وی با اشاره به اینكه پزشكان تمام وقت ادعا و انتظارات بسیاری ندارند، اظهار داشت: افزایش درآمد برخی پزشكان به تناسب نوع كار و فعالیتی است كه انجام می دهند، ازاین رو اگر بتوان مطالبات پزشكان تمام وقت را به موقع پرداخت كرد؛ بطور قطع طرح خدمات دهی به بیماران توسط این پزشكان متوقف نمی گردد. عضو كمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با اشاره به اینكه افزایش انگیزه كاری به پزشكان تمام وقت به افزایش كیفیت خدمات درمانی كمك می نماید، اضافه كرد: باید شرایطی را فراهم نمود كه پزشكان تمایلی به فعالیت درمراكز خصوصی نداشته باشند، ضمن اینكه به طورحتم باید مطالبات پزشكان را درجهت ارائه خدمات به موقع به بیماران پرداخت كرد.

1396/12/16
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , درمان