معاون درمان وزارت بهداشت:

۱۳۰ خدمت بیمه ای برای پشتیبانی از بیماران ویژه بازنگری شد

۱۳۰ خدمت بیمه ای برای پشتیبانی از بیماران ویژه بازنگری شد بیمارستان دی: ساری - معاون درمان وزارت بهداشت اظهار داشت: ۱۳۰ خدمت پایه برای ارتقای پوشش بیمه ای و پشتیبانی از بیماران ویژه از لیست بیمه خارج و بازنگری شده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، قاسم جان بابایی ظهر چهارشنبه در نخستین جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشكی مازندران در سال ۹۷ اظهار داشت: اتمام بازنگری خدمات پایه كه در برنامه ششم توسعه آمده است از اولویت های وزارت بهداشت است زیرا امور اجرایی باید در قالب قانون صورت پذیرد و ما باید پاسخگوی قوانین باشیم.جان بابایی با تاكید بر بازنگری خدمات پایه سلامت جهت پوشش بیمه ای خدمات پرتواتر در جهت حمایت و حفاظت مالی از بیماران بویژه بیماران خاص اطلاع داد و تصریح كرد: حدود ۵۶۰۰ خدمت پایه داریم كه با همكاری و تایید انجمن ها و گروه های تخصصی و فوق تخصصی تابحال ۱۳۰ خدمت را بازنگری و از لیست بیمه خارج كردیم و تا آخر سال ۹۷ حدود ۳۰۰ خدمت پایه بازنگری خواهد شد.جان بابایی با اشاره به اینكه از اولویت های دیگر معاونت درمان وزارت بهداشت تدوین گایدلاین ها و استانداردهای خدمت است، اظهار داشت: تابحال ۶۱ گایدلاین و راهنمای بالینی آماده شده است.معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به اینكه یكی از وظایف حوزه درمان ارزان كردن هزینه درمان برای مردم است خاطرنشان كرد: یكی از اقدامات موثر در كاهش هزینه های درمان اصلاح ساختار نظام درمان كشور است كه این امر مهم با كاهش تقاضای القایی در بعضی خدمات پر هزینه، سطح بندی خدمات بر مبنای لایه بندی بیمارستان ها و متناسب با آن اختصاص تجهیزات و نیروی انسانی مناسب و تدوین شده است كه انشالله بزودی آیین نامه ی آن ابلاغ خواهد گردید.معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به ابلاغ آئین نامه مراكز جامع توانبخشی، از ابلاغ خدمات طب تسكینی و مراقبت های در منزل اطلاع داد و اظهار داشت: در حوزه مدیریت خدمات ناباروری نیز، آیین نامه مربوط به ساماندهی مراكز بر مبنای استانداردهای جهانی بزودی ابلاغ خواهد گردید.وی در ادامه، ارتقای اورژانس ها را از دیگر اولویت های این معاونت در سطح كشور ذكر كرد و بیان داشت: تكمیل شبكه های اورژانس ۱۱۵ همراه با افزایش مهارت تیم های اورژانس پیش بیمارستانی، بهبود فضای فیزیكی و نیروی انسانی و تجهیز آمبولانس ها به مانیتور از مهمترین اولویت های معاونت درمان است.دكتر جان بابایی با بیان این كه به منظور دستیابی به اطلاعات به روز سرطان، از این پس هر بیمار سرطانی با استفاده از یك كد شناسایی كه در سامانه یكپارچه مدیریت سرطان ثبت خواهد شد و در سراسر كشور قابل شناسایی است اظهار داشت: این مورد برای سایر افراد دارای بیماریهای مزمن مانند بیماران مبتلا به MS هم انجام خواهد پذیرفت.

1397/01/09
تگهای خبر: استاندارد , بهداشت , بیمارستان , خدمات