توسط موسسه خیریه نوآوران سلامت انجام شد؛

انجام ۳۷۵۰ ویزیت و ۱۳۰ عمل جراحی مجانی چشم در سرپل ذهاب

انجام ۳۷۵۰ ویزیت و ۱۳۰ عمل جراحی مجانی چشم در سرپل ذهاب بیمارستان دی: مدیر عامل موسسه خیریه نورآوران سلامت با اشاره به حضور این موسسه خیریه در سرپل ذهاب، از انجام 130 عمل جراحی و 3750 ویزیت چشم مجانی در این شهرستان اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دكتر حسین حسنی اظهار نمود: موسسه خیریه نوآوران سلامت از 15 دی سال قبل در منطقه قلعه بهادری از توابع شهرستان سرپل ذهاب مستقر شده و تا آخر ماه مبارك رمضان در اواخر خردادماه هم حضور خواهد داشت.

وی اضافه كرد: هم اكنون بعد از گذشت حدود ۱۰۰ روز از حضور این كاروان در سرپل ذهاب، ۳۷۵۰ مورد ویزیت چشم توسط متخصین صورت گرفته است.

وی اظهار نمود: همینطور طی این مدت 130 عمل جراحی چشم توسط متخصصین چشم پزشكی انجام شده و پیش بینی می گردد تا آخر حضور كاروان در این منطقه حدود ۳۰۰ عمل جراحی صورت گیرد.

مدیر عامل موسسه خیریه نورآوران سلامت تصریح كرد: در این مدت، همینطور تعداد ۲۱۲۰ بیمار هم تحت خدمات دندانپزشكی قرار گرفتند و انواع خدماتی كه مربوط به دندان می گردد را دریافت نمودند.

حسنی خاطرنشان كرد: مقصد بعدی این كاروان خیریه، مناطق زلزله زده شهرستان ثلاث باباجانی خواهد بود و این كاروان تابستان را در این شهرستان سپری خواهد نمود.

1397/01/25
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , جراحی , سلامت