استاد دانشگاه علوم پزشكی تهران مطرح كرد؛

۴ علامت اصلی تبدیل خال به سرطان، خصوصیت كرم های ضدآفتاب

۴ علامت اصلی تبدیل خال به سرطان، خصوصیت كرم های ضدآفتاب بیمارستان دی: استاد دانشگاه علوم پزشكی تهران۴ علامت اصلی تبدیل خال به سرطان را شرح داد و اظهار داشت: افرادی كه در بدن خود خال های زیادی دارند باید بیشتر مراقب باشند و علایم سرطان ملانوم را جدی بگیرند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، دكتر یحیی دولتی در كنگره قاره ای درماتولوژی در ارتباط با خال های خطرناك در بدن، تصریح كرد: به صورت كلی خال ها به دو دسته مادرزادی و اكتسابی تقسیم می شوند و بعضی از آنها ممكن است به سرطان ملانوم كه یكی از خطرناك ترین سرطان ها بوده و درمان مشكلی دارد تبدیل گردد.
وی اضافه كرد: البته اگر سرطان ملانوم زود تشخیص داده شود و خال سریعا برداشته شود احتمال نجات فرد بسیار زیاد خواهد بود. ازاین رو افرادی كه در بدن خود خال های زیادی دارند باید بیشتر مراقب باشند و علایم سرطان ملانوم را جدی بگیرند.
دولتی با اشاره به اینكه خال های بزرگ سیاه و مودار احتمال تبدیل شدن آنها به سرطان ملانوم بیشتر است، اظهار داشت: ۴ علامت بزرگ مبتلا شدن به این سرطان بزرگ شدن سریع آن، دندانه دار شدن خال، رنگ خال از یكنواختی در آمدن و خونریزی است كه افراد در صورت مشاهده این موارد حتماً باید به متخصص پوست رجوع كنند.
وی در مورد استفاده از ضدآفتاب در پیشگیری از سرطان های مختلف پوست كه در معرض تابش نور خورشید قرار دارد، اظهار داشت: افراد باید جهت استفاده از ضدآفتاب برای بار نخست به پزشك رجوع كنند و اگر SPF كرم ضدآفتاب ۳۰ باشد كافی است.
این متخصص پوست و مو با اشاره به اینكه ضدآفتاب ها انواع مختلفی دارند، اظهار داشت: به صورت كلی ضدآفتاب به دو دسته برای پوست های خشك و چرب تقسیم می گردد كه بعضی از آنها می تواند برای افراد آلرژی زا باشد.
استاد دانشگاه علوم پزشكی تهران تصریح كرد: ضخامت كرم ضدآفتاب های پوست باید زیاد باشد و فرد در صورت شست وشوی بدن یا تعریق زیاد باید استفاده از ضدآفتاب را تكرار كنند.
كنگره قاره ای درماتولوژی از امروز در مركز همایش های صدا و سیما با حضور ۳۳ كشور دنیا همچون آمریكا، آلمان، ایتالیا، هند، فرانسه، تونس، برزیل، كانادا، فیلیپین، تركیه، ژاپن و...، در حال برگزاری است.

1397/02/05
تگهای خبر: پزشك , سرطان , متخصص