رئیس سازمان غذا و دارو؛

تعامل صنعت دارویی ایران با دنیا

تعامل صنعت دارویی ایران با دنیا به گزارش بیمارستان دی رئیس سازمان غذا و دارو اظهار داشت صنعت دارویی ایران پتانسیل خوبی جهت تعامل با كشورهای همسایه و سایر كشورهای دنیا دارا می باشد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، دكتر غلامرضا اصغری در حاشیه نمایشگاه بین المللی دارو و صنایع وابسته، افزود: شركت های حاضر در این نمایشگاه، توانمندی های خود را در زمینه تولید فرآورده های دارویی و تجهیزاتی كه در رابطه با صنعت دارو است، به نمایش گذاشته اند و دركنار این نمایشگاه نیز كارگاه های آموزشی و همچنین نمایشگاه كتاب های تخصصی علوم داروسازی برپا شده است.وی با بیان اینكه نمایشگاه ایران فارما فرصتی را برای به نمایش گذاشتن توانمندی های كشور در زمینه دارویی ایجاد می كند، خاطرنشان كرد: به عرصه ظهور گذاشتن توانمندی ها و ظرفیت های دارویی كشور به ارتباط بهتر ایران با كشورهای خارجی كمك می كند. در این نمایشگاه چند گروه از كشورهایی همچون اندونزی، دانمارك، افغانستان و عراق حضور دارند كه این موضوع می تواند به صادرات دارو و ارتقای كیفیت دارو در كشور كمك كند.اصغری خاطرنشان كرد: افتخار می كنیم كه چند صد شركت دارویی در كشور وجود دارد كه نیاز كشور را در حوزه دارو تامین می كنند و دارو به میزان مورد نیاز برای مردم فراهم است. شركت های داروسازی در تولید دارو از نظر كیفیت با تولیدكنندگان بین المللی رقابت می كنند و امیدواریم با رشد صنعت داروسازی در راستای اقتصاد مقاوتی كمكی به تولیدات داخل كنیم تا اقتصاد كشور رشد كند.وی تصریح كرد: صنعت دارویی ایران پتانسیل خوبی برای تعامل با كشورهای همسایه و سایر كشورهای دنیا دارد و امیدواریم با تعامل بیشتر بتوانیم، در جهت ارتقای ظرفیت صنعت داروسازی كشور تلاش كنیم. سازمان غذا و دارو به عنوان متولی سلامت از شركت های داروسازی برای رشد این صنعت حمایت می كند تا در زمینه تولید دارو عملكرد بهتری داشته باشند.

1396/06/22
تگهای خبر: دارو , داروسازی , سازمان غذا و دارو