رییس انجمن داروسازان:

نقدینگی داروسازان در بیمه ها بلوكه شده است، مجلس حمایت كند

نقدینگی داروسازان در بیمه ها بلوكه شده است، مجلس حمایت كند بیمارستان دی: رییس انجمن داروسازان با اشاره به مشكلات داروسازان و لزوم تحول در نگاه مسئولان نسبت به جایگاه آنها، از نمایندگان مجلس خواست تا ریل گذاری لازم برای حفظ دستاوردهای دارویی كشور را با استفاده از حمایت قانونی از هویت صنفی داروسازان به عمل آورند.

دكتر محمد باقر ضیا در گفت وگو با ایسنا، اظهار داشت: مشكلات داروسازان و فشارهای تحمیل شده به آنها، آنقدر زیاد شده كه رفع آن به صورت موردی و مقطعی دیگر نمی تواند گره گشا باشد و درخواست ما از مجلس شورای اسلامی این است كه صیانت از داروسازان را به صورت ویژه مد نظر قرار دهد.

وی ادامه داد: انجمن داروسازان ایران به پشتوانه یكصد سال فعالیت صنفی، نگران وضعیت داروسازان سراسر كشور است و بنابراین به صورت های مختلف كوشیده ایم صدای دل نگرانی های این صنف را به گوش مدیران ارشد كشور برسانیم، ولی به نظر می رسد كشور نیازمند یك تحول جدی در نوع نگاه و نگرش مدیران نسبت به جایگاه داروسازان است.

وی با اشاره به طولانی شدن تاخیر پرداخت مطالبات داروخانه ها از جانب سازمان های بیمه گر ادامه داد: پرداخت صورت حساب های داروخانه ها باید بر مدار قانونی صورت گیرد. نقدینگی داروسازان در سازمان های بیمه گر، بلوكه شده و توان داروسازان به جای اینكه صرف پاسخگویی به مشكلات مردم شود، متمركز بر رفع ورجوع طلبكاران شده است.

ضیا اضافه كرد: ما مردم را در مشكلات خودمان شریك نمی نماییم و هیچگاه مشكلات مالی، داروسازان را به فعالیت های رادیكالی نكشانده است، ولی این دلیل نمی گردد كه از نجابت داروسازان سوء استفاده شده و حقوق قانونی آن ها مورد توجه قرار نگیرد.

رییس انجمن داروسازان همینطور اظهار داشت: ظاهرا برخی به دنبال آن هستند كه داروسازان را صدقه بگیر خود كرده و از لحاظ مالی، استقلال آن ها را درهم شكنند.

وی در مورد رای دیوان عدالت اداری مرتبط با ابطال تعرفه خدمات دارویی تصریح كرد: داروخانه ها ملزم هستند كه فعالیت خویش را تحت نظر یك مسئول فنی كه الزاما باید دارای تحصیلات داروسازی باشد، انجام دهند. ازاین رو قانون باید برای حقوق این داروساز و مسئولیتی كه این داروساز بر عهده گرفته، ارزش قائل شود.

رییس انجمن داروسازان ایران ادامه داد: ما این مورد را از طرق مختلف همچون در مجلس شورای اسلامی دنبال می نماییم و امیدواریم نمایندگان محترم مجلس، ریل گذاری لازم برای حفظ دستاوردهای دارویی كشور را با استفاده از حمایت قانونی از هویت صنفی داروسازان به عمل آورند.

1397/02/10
تگهای خبر: بیمه , دارو , داروخانه