همكاری بنیاد بیماری های نادر ایران و اروپا

همكاری بنیاد بیماری های نادر ایران و اروپا بیمارستان دی: بنیاد بیماری های نادر ایران با حضور در كنفرانس دارویی بیماری های نادر و داروهای كمیاب، با اتحادیه بیماری های نادر اروپا برای امضای همكاری، به توافق رسیدند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، در نهمین كنفرانس اروپایی بیماری های نادر و داوهای كمیاب كه در تاریخ ۲۰ اردیبهشت در وین اتریش برگزار شد، هیات بنیاد بیماری های نادر ایران متشكل از یاسر داودیان رئیس هیات مدیره، دكتر حمیدرضا ادراكی مدیر عامل و دو تن از همكاران بخش های بین الملل و دارویی بنیاد در این كنفرانس شركت نمودند.
هیات ایرانی مذاكرات موثری را در دیدار با آقای «یان لوكام» رئیس اجرایی یوروردیز در مورد همكاری های فی درخلال بنیاد بیماری های نادر ایران و یوروردیز كه از دو سال پیش جریان دارد، انجام داد.
اجرای مراحل آخر برنامه اینترنتی تالارهای گفتگوی بیماران نادر موسوم به ریركانكت و تولید برنامه نظرسنجی یوروردیز موسوم به ریربارومتر در ایران، بهره گیری از خدمات یوروردیز در زمینه سیاست های دارویی اروپا و نحوه فعالیت شركت های دارویی تولید كننده داروهای نادر در ایران از محورهای مذاكرات بود.
همچنین در این دیدار نامه مشترك اتحادیه بیماری های نادر اروپا و بنیاد به سازمان ملل جهت كمك به بیماران نادر سراسر دنیا تنظیم شد.
در این كنفرانس سه روزه هیات ایرانی با دكتر «آنا راس» مدیر اورفانت، بزرگترین بانك اطلاعاتی بیماری های نادر و دارو های نادر جهان كه مقر آن در فرانسه است، دیدار كردند.
راه های الحاق بنیاد به این مرجع علمی پزشكی و همكاری بخش علمی و تحقیقاتی بنیاد با اورفانت و همینطور تشریح آخرین فعالیت های علمی و یافته های پزشكی دكتر حمیدرضا ادراكی مدیر عامل بنیاد از اهم موضوعات مطروحه بود.

1397/02/23
تگهای خبر: بیماری , پزشك , پزشكی , دارو