وجود 25 گونه مورد نیاز شركت داروسازی در مازندران

وجود 25 گونه مورد نیاز شركت داروسازی در مازندران بیمارستان دی: عضو هیئت علمی مركز تحقیقات كشاورزی و منابع طبیعی مازندران درباره كشت و كار گیاهان دارویی تصریح كرد:   ۲۵ گونه از مهم ترین گونه های دارویی مورد نیاز شركت های داروسازی در مازندران وجود دارد و ما تابحال خیلی از این گونه ها را در مناطق مختلف استان زیركشت برده ایم.


محمد اكبرزاده در گفت وگو با ایسنا با بیان این كه مازندران خاستگاه گیاهان دارویی است، اظهار نمود: گیاهان دارویی بعنوان ذخایر و گنجینه های ژنتیكی، می تواند بزرگترین ثروت ملی برای هر كشور و استان بعنوان یكی از تولیدات مهم در بخش كشاورزی محسوب شود.
وی با اشاره به این كه گیاهان دارویی از ارزش خاصی در علوم زیستی، پزشكی و دام پزشكی به لحاظ پیشگیری و درمان بیماری برخوردار است، خاطرنشان كرد: در سال های اخیر استفاده از گیاهان دارویی به علت اثبات اثرات مفید آن، ارزان بودن، نداشتن اثرات جانبی و همینطور سازگار بودن با محیط زیست روزبه روز در حال افزایش می باشد.
عضو هیئت علمی مركز تحقیقات كشاورزی و منابع طبیعی مازندران با بیان این كه تولید فرصت های مناسب سرمایه گذاری جهت تولید بیشتر گیاهان دارویی در بخش كشاورزی حائز اهمیت است، خاطرنشان كرد: برای ورود گیاهان دارویی در حوزه اشتغال زایی باید در زمینه فرآورده های مختلف تولید گیاهان دارویی به خصوص در مازندران، تحقیقات گسترده ای صورت گیرد.
اكبر زاده، شرایط جغرافیایی و تنوع آب و هوایی مازندران و امكان رویش اغلب گیاهان دارویی در این منطقه را فرصتی طلایی برای مازندران دانست و اظهار داشت: نزدیك به ۱۳۰ گونه بومی در استان مازندران وجود دارد و می توان از این فرصت برای بهره وری در اقتصاد استان استفاده بهینه كرد.
وی خاطرنشان كرد: گونه هایی از گیاهان مانند به لیمو كه زیستگاه آن خارج از مازندران است و گونه هایی مانند آویشن، اسطوخودوس و گل محمدی كه گونه های شاخصی هستند را در سطح استان مازندران زیر كشت برده و هم اكنون در قالب جشنواره های مختلفی كه در سطح استان برگزار می شود، محصولات تولید شده را به فروش می رسانیم كه اگربسترسازی های مناسب برای صادرات گیاهان دارویی صورت گیرد، بی گمان درآمد پایدار برای استان خواهد داشت.
اكبرزاده با تاكید بر این كه اشتباهات رایجی در سطح عطاری های مازندران در مورد تجویز داروهای گیاهی وجود دارد، تصریح كرد: در این راستا كسانی كه در زمینه گیاهان دارویی تخصص دارند باید وارد كار شده تا از خطا در مبحث تولید، تجویز و تكثیر نابه جای گیاهان دارویی جلوگیری شود.
عضو هیئت علمی مركز تحقیقات كشاورزی و منابع طبیعی مازندران اظهار داشت: كشت گیاهان دارویی و تولید فرآورده های آن می تواند بعنوان یك لزوم ملی و در چارچوب یك برنامه مشخص و جامعه، خودكفایی دارویی، اشتغال و توسعه بخش كشاورزی را به دنبال داشته و بعنوان عامل مهمی در ارز آوری برای استان مازندران اثرگذار باشد.



1397/03/01
19:16:42
5.0 / 5
4823
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , دارو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳
بیمارستان دی
deyhospital.ir - تمامی حقوق سایت بیمارستان دی محفوظ و متعلق به مالک دامنه است

بیمارستان دی

بهداشت و درمان