رییس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماكن عمومی وزارت بهداشت خبر داد

آمادگی مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت برای پوشش مراسم ارتحال امام خمینی (ره) بیمارستان دی: رییس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماكن عمومی مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت اظهار داشت: این مركز با هماهنگی و همكاری ستاد مراسم ارتحال و كمیته بهداشت و درمان، برنامه ریزی لازم برای كنترل عوامل محیطی در كلیه مراحل تهیه مواد اولیه و فرآیند تهیه، نگهداری، انتقال و توزیع بین زائران را كرده و در تمام مراحل با حضور فعال بازرسان بهداشت محیط دانشگاه های علوم پزشكی البرز، تهران، ایران و شهید بهشتی اقدامات لازم را انجام داده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا سیدرضا غلامی با بیان این كه برنامه كنترل، تهیه و آماده سازی اقلام مواد غذایی افطاری مراسم ارتحال از اول خرداد تحت كنترل شبانه روزی بهداشت محیط استان البرز و در دو شیفت دوازده ساعته تا روز دوازدهم خرداد انجام می شود، اظهار داشت: كنترل سردخانه نگهداری این اقلام از ۶ خرداد در سردخانه مركزی به صورت شبانه روزی توسط بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشكی ایران انجام شده است و تا زمان تخلیه كامل سردخانه ادامه دارد.

وی اضافه كرد: هنگام برگزاری مراسم در حرم مطهر علاوه بر حضور بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشكی تهران بخصوص مركز بهداشت جنوب تهران، كارشناسان و بازرسان بهداشت محیط دانشگاه های علوم پزشكی ایران و شهید بهشتی در قالب دو تیم ۳۰ نفره هم حضور فعال دارند تا آخر مراسم نسبت به كنترل عوامل محیطی همچون آب و غذای افطاری مراسم اقدام می كنند.

به گزارش وبدا رییس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماكن عمومی مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت خاطرنشان كرد: طبق ابلاغ دستورالعمل مربوطه، كلیه دانشگاه های علوم پزشكی سراسر كشور آمادگی لازم برای كنترل عوامل محیطی در مراسم ارتحال محلی و استانی را دارند و تا آخر مراسم حضور فعال خواهند داشت.

غلامی در انتها اظهار داشت: تیم ستادی مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت هم، از ۱۲ خرداد تا آخر مراسم در حرم مطهر مستقر هستند.

1397/03/13
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , سلامت