رئیس انجمن اپتومتری ایران؛

صدمه چشم با استفاده از لنزهای متفرقه، خدمات اپتومتری بیمه نیست

صدمه چشم با استفاده از لنزهای متفرقه، خدمات اپتومتری بیمه نیست بیمارستان دی: رئیس انجمن اپتومتری ایران، نسبت به بروز صدمه های چشمی استفاده از لنزهای تماسی كه در مراكز غیرمجاز عرضه می شود، اخطار داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، علی میرزاجانی روز یكشنبه در نشست خبری بیست و یكمین كنگره سراسری اپتومتری ایران كه از ۲۴ تا ۲۶ مرداد ۹۷ در مركز همایش های رازی برگزار می شود، اظهار داشت: متاسفانه در سال قبل بیشتر با عوارض استفاده از لنزهای تماسی كه در مراكز غیرمجاز عرضه می شود، برخورد كردیم.وی با انتقاد از دخالت افرادی كه صلاحیت لازم در تجویز لنزها را ندارند، اضافه كرد: در جلساتی كه با انجمن چشم پزشكان داشتیم، این اتفاق نظر حاصل شد كه به شركت های توزیع كننده لنز اعلام نماییم كه لنزهای تماسی فقط با استفاده از چشم پزشكان و اپتومتریست ها به دست مردم برسد.رئیس كنگره اپتومتری ایران با اشاره به عرضه لنزها در آرایشگاه ها، افزود: بر مبنای قانون، فقط مراكز پروانه دار اپتومتری و چشم پزشكی اجازه تجویز و عرضه لنز را دارند.میرزاجانی اضافه كرد: هر جسمی كه روی قرنیه چشم قرار می گیرد، باید با مشورت چشم پزشك و اپتومتریست باشد. زیرا، افراد فاقد صلاحیت، از حساسیت های لنز بر روی قرنیه چشم اطلاع ندارند.وی افزود: البته لنزهای متفرقه در مراكز غیرمجاز عرضه می گردد و كلینیك های پروانه دار از لنزهای استاندارد استفاده می نمایند.میرزاجانی با انتقاد از نبود پوشش بیمه ای برای خدمات اپتومتری، اظهار داشت: از سه سال قبل كارهای اولیه برای پوشش بیمه ای خدمات اپتومتری در كشور انجام شده است، اما متاسفانه هنوز تعرفه های اپتومتری از جیب مردم پرداخت می گردد.رئیس انجمن علمی اپتومتری ایران، از بیمه ها و وزارت بهداشت خواست نسبت به پوشش بیمه ای خدمات اپتومتری در جهت كاهش هزینه های سلامت، اقدام نمایند.وی اضافه كرد: پوشش بیمه ای خدمات اپتومتری به نفع مردم و بیمه هاست، زیرا، هزینه ها را می كاهد.میرزاجانی در ادامه به جلسه ای كه با مسئولین جهاد دانشگاهی در ارتباط با لغو برگزاری دوره های آموزشی لنز و عینك طبی برگزار می شود، اشاره نمود و اظهار داشت: در این جلسه مسئولین جهاددانشگاهی به این نتیجه رسیدند كه این نوع آموزش ها مغایر با قانون بوده و می بایست این دوره ها متوقف شود.

1397/04/18
تگهای خبر: بیمه , پزشك , خدمات