مدیر روابط عمومی سازمان غذا و دارو؛

عدم افزایش قیمت داروهای وارداتی

عدم افزایش قیمت داروهای وارداتی به گزارش بیمارستان دی مدیر روابط عمومی سازمان غذا و دارو، با اشاره به اینكه جلسات كمیسیون قیمت گذاری طبق روال معمول تشكیل می شود، بر عدم افزایش قیمت داروهای وارداتی تصریح كرد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، مهندس محمد هاشمی با اشاره به اینكه كمیسیون قیمت گذاری سازمان غذا و دارو مطابق وظایف و مسئولیت های قانونی و همینطور در جهت اطمینان از وجود به موقع داروهای مورد نیاز بیماران جلسات خویش را بطور عادی تشكیل می دهد، اظهار داشت: داروهایی كه برای نخستین بار در كشور تولید می شوند در این جلسات طبق ضوابط موجود برای ورود به بازار تعیین قیمت می گردند. وی با اشاره به بازبینی قیمت داروهای موجود در بازار كه به علت تغییرات مولفه های قیمت گذاری نیازمند اصلاح هستند، خاطرنشان كرد: در جهت سیاست های كلی اقتصادی دولت دوازدهم مبنی بر كنترل منطقی قیمت كالاها و از جمله داروها تلاش بر این بوده كه میانگین تغییر قیمت داروها در سقف تورم اعلام شده كشور باشد. هاشمی تصریح كرد: تابحال در جلسات تشكیل شده كمیسیون قیمت گذاری در دولت دوازدهم، به رغم تغییرات نرخ ارز، داروهای وارداتی افزایش قیمتی نداشته اند. وی با اشاره به پوشش بیمه ای اغلب داروها در كشور، تصریح كرد: سازمان های بیمه گر، در جهت كنترل هزینه های دارویی، به صورت همزمان، میزان پوشش بیمه ای داروها و سهم پرداختی بیمار را هم مورد ارزیابی قرار می دهند.

1396/07/29
تگهای خبر: دارو , سازمان غذا و دارو , بیمه