متخصص رادیوتراپی و انكولوژی مطرح كرد؛

آشنایی با علائم سرطان كلیه

آشنایی با علائم سرطان كلیه بیمارستان دی: یك متخصص رادیوتراپی و انكولوژی با اشاره به علائم مبتلا شدن به سرطان كلیه، اظهار داشت: افراد سیگاری دو برابر بیشتر از دیگران به سرطان كلیه مبتلا می شوند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، دكتر سید هادی مولانا با اشاره به برگزاری همایش یكروزه RCC (سرطان های متاستایك)، اظهارداشت: هدف از برگزاری این سمینار آشنا كردن پزشكان با آخرین مطالعات درباره سرطان های متاستایك كلیه است و در این سمینار از اساتید مجرب جراح ارولوژی و رادیوانكولوژیست دعوت بعمل آمده و جدیدترین دستاوردها در این حوزه مورد بحث و گفتگو قرار می گیرد. وی اضافه كرد: یكی از تومورهای شایع دستگاه ادراری تومورهای كلیوی است البته سرطان كلیه اگر زود تشخیص داده شوند درمان پذیر بوده ولی در مراحل انتهایی و پیشرفته هیچ درمان محكم و قطعی در این زمینه وجود ندارد ازاین رو تشخیص به موقع سرطان كلیه بسیار حائز اهمیت است. این انكولوژیست ادامه داد: متاسفانه تعداد زیادی از بیماران در مرحله ای رجوع می كنند كه قسمت های مختلف بدن درگیر شده است ازاین رو توجه به علائم این بیماری و رجوع به موقع به پزشك بسیار حائز اهمیت است. وی با اشاره به اینكه از شایع ترین علایم این سرطان وجود خون در ادرار است، اضافه كرد: مهم ترین علامت هایی كه تومور های كلیه در فرد مبتلا تولید می كند، احساس سنگینی و فشار در پهلوها، درد در ناحیه كلیه، دفع خون در ادرار و لمس توده در ناحیه پهلو است. این متخصص انكولوژی با اشاره به اینكه برای تشخیص تومورهای كلیوی راحت ترین روش سونوگرافی است، تصریح كرد: افراد سیگاری دو برابر بیشتر از دیگران به سرطان كلیه مبتلا می شوند، چاقی و اضافه وزن، استفاده از رژیم های پرنمك، مصرف زیاد گوشت قرمز و غذاهای فرآوری شده و بعضی از شغل ها در صنایع شیمیایی از فاكتور های خطر در این سرطان است. همایش یكروزه RCC (سرطان های متاستایك) كه ۴ آبان ۹۶ در هتل پارسیان آزادی تهران برگزار می شود، دارای امتیاز بازآموزی برای رشته های رادیوانكولوژی، اورولوژی، هماتو انكولوژی و رادیولوژی است.

1396/08/01
تگهای خبر: پزشك , درمان , متخصص