در همایش اخلاق پزشكی مطرح شد؛

آمادگی نظام پزشكی برای مشاركت در تهیه راهنماهای بالینی

آمادگی نظام پزشكی برای مشاركت در تهیه راهنماهای بالینی بیمارستان دی: رئیس كل سازمان نظام پزشكی ایران، بر آمادگی نظام پزشكی برای همكاری با وزارت بهداشت در تهیه راهنماهای بالینی و آموزش های پزشكی، تاكید نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، دكتر ایرج فاضل در همایش اخلاق پزشكی، برگزاری این همایش را در جهت افزایش آگاهی جامعه پزشكی با قوانین و حقوق حرفه ای خود و نقش موثر خود پالایشی در پیشگیری از قصور احتمالی عنوان نمود. وی ادامه داد: سازمان نظام پزشكی مطابق قانون با استفاده از ظرفیت همكاران در حوزه های مختلف علمی این امكان را دارد تا با برنامه ریزی دقیق، نسبت به بهبود فضای آموزشی كشور، آموزش رشته های در رابطه با حوزه سلامت، آموزش های دوره ای حرفه ای و كوتاه مدت، مشاركت در تدوین برنامه های آموزش گروه پزشكی، اعتبار بخشی آموزشی و تهیه راهنماهای بالینی بعنوان یك نهاد ناظر همت گمارد. دكتر علیرضا سلیمی رئیس همایش جامع اخلاق حرفه ای و پزشكی قانونی با اشاره به اینكه مخاطبان این همایش را تمامی رشته های گروه پزشكی تشكیل می دهند بیان كرد: آموزش پزشكی و اخلاق حرفه ای از اصول بنیادین شاغلان و دست اندركاران و متولیان امور آموزش، بهداشت و پیشگیری و به خصوص درمان است و این همایش با ۱۵ امتیاز بازآموزی با موضوعات اخلاق و حقوق و آگاهی از قوانین و تعهد حرفه ای برگزار گردید تا فرصتی برای بهره مندی از نظرات اساتید و صاحبنظران باشد. معاون آموزشی و پژوهشی سازمان نظام پزشكی، با اشاره به اینكه اخلاق پزشكی در اغلب موارد ایده مشخصی ندارد، اظهار داشت: حوزه اخلاق پزشكی بسیار وسیع است كه در كل دنیا روی این مبحث كارهای زیادی انجام شده و به لحاظ آموزشی و پژوهشی هم در ایران باید گروههای پزشكی و در كنار آن سازمان نظام پزشكی توجه خاصی به این مقوله داشته باشند. سلیمی تصریح كرد: برای ۶ ماه دوم سال جاری در نظر داریم كه هر ماه یك برنامه اخلاق پزشكی حرفه ای را برگزار نماییم و بیش از ۲۵ عنوان برنامه اخلاق حرفه ای تعیین كرده ایم كه آماده اجرا بوده و مقرر است همایشهایی از این دست برای اعضای سازمان نظام پزشكی داشته باشیم.

1397/06/17
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , درمان