سخنگوی وزارت بهداشت مطرح كرد؛

افزایش آمار سزارین در تاریخ های خاص سال

افزایش آمار سزارین در تاریخ های خاص سال بیمارستان دی: سخنگوی وزارت بهداشت، از افزایش آمار سزارین در تاریخ های خاص سال در بیمارستان های خصوصی انتقاد نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، ایرج حریرچی با اشاره به روزهای خاص سال و افزایش آمار سزارین، اظهار داشت: متاسفانه در ایام خاص سال، شاهد می باشیم كه آمار سزارین در بیمارستان های خصوصی به شكل عجیبی بالا می رود.وی با اشاره به تقاضای برخی والدین و تمایل برخی پزشكان برای تولد نوزاد در یك روز خاص سال، اضافه كرد: ما شاهد می باشیم كه در روزهایی همچون ۹۶.۶.۶، به یكباره آمار سزارین به طرز عجیبی بالا می رود، در حالیكه یك روز قبل یا پس از آن، آمار سزارین در بیمارستان های خصوصی، كمتر است.حریرچی با اشاره به عوارض تولد نوزاد سزارینی، اظهار داشت: كوشش برای تولد نوزاد در یك روز خاص سال، عوارضی برای نوزاد به دنبال دارد.

1397/07/08
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , پزشك , وزارت بهداشت